Τα πιο κολακευτικά χρώματα αν έχετε ξανθά μαλλιά – εκτός από το μαύρο

Τα πιο κολακευτικά χρώματα για τις γυναίκες με ξανθά μαλλιά, δεν είναι μόνο το μαύρο και το άσπρο. Τα ξανθά μαλλιά μπορούν να τονιστούν απλά, φορώντας ένα φόρεμα συγκεκριμένης απόχρωσης.

Τα πιο κολακευτικά χρώματα αν έχετε ξανθά μαλλιά

Δείτε ποια είναι τα χρώματα που προτείνουν να φορέσετε οι στυλίστες του
bestlifeonline.com αν έχετε ξανθά μαλλιά.

1. Λεβάντα

Healthstories Τα πιο κολακευτικά χρώματα αν έχετε ξανθά μαλλιά - εκτός από το μαύροΌταν επιλέγετε το καλύτερο χρώμα για να φορέσετε με ξανθά μαλλιά, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τον τόνο του δέρματός σας.

«Για τις ξανθιές με ψυχρό δέρμα, η παστέλ λεβάντα είναι το καλύτερο συμπληρωματικό χρώμα», λέει η Elizabeth Kosich , πιστοποιημένη στυλίστρια με έδρα τη Νέα Υόρκη. “Το μωβ είναι απέναντι από το κίτρινο στον τροχό χρώματος και, ως πιο απαλή απόχρωση, η λεβάντα δεν υπερισχύει, αλλά υποστηρίζει το χρώμα των μαλλιών για να τα βοηθήσει να αναδυθούν.”
Η απόχρωση είναι πραγματικά ευέλικτη. Το καλοκαίρι είναι ανάλαφρη, ενώ το χειμώνα δίνει μία παγωμένη διάσταση.

2. Πορτοκαλοκόκκινο

Healthstories Τα πιο κολακευτικά χρώματα αν έχετε ξανθά μαλλιά - εκτός από το μαύροΕάν έχετε πιο ζεστό τόνο δέρματος και ξανθά μαλλιά, δοκιμάστε ένα πορτοκαλί κόκκινο. «Είναι ζεστό όπως η επιδερμίδα τους, συμπληρώνει το χρώμα των μαλλιών και φέρνει μια αναβράζουσα ποιότητα που τονώνει», λέει η Kosich. «Το πορτοκαλοκόκκινο προσφέρει επίσης ψυχολογικά οφέλη, όπως αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση».

Την άνοιξη και το καλοκαίρι, θα φαίνεστε χαρούμενο και γεμάτη ενέργεια, και τους χειμερινούς μήνες, γιορτινή και λαμπερή. Συνδυάστε το με ασορτί κραγιόν για μέγιστο αποτέλεσμα.

3. Κοραλί

Healthstories Τα πιο κολακευτικά χρώματα αν έχετε ξανθά μαλλιά - εκτός από το μαύροΟι ξανθιές με ουδέτερο τόνο στο δέρμα φαίνονται υπέροχες με πολλά χρώματα. Το αγαπημένο τους, όμως, είναι το κοραλί. «Από το ροδακινί έως το χρώμα της παπαρούνας, το κοραλί είναι ένα παγκοσμίως κολακευτικό χρώμα και έτσι φαίνεται υπέροχο σε όλους, ανεξάρτητα από τον τόνο του δέρματος». «Είναι, επίσης, ένα θετικό χρώμα που είναι ταυτόχρονα αναζωογονητικό και αισιόδοξο».

Μπορείτε να φτιάξετε ολόκληρη γκαρνταρόμπα για ζεστό καιρό, ενώ τον χειμώνα, σκεφθείτε κομψές ζακέτες από κασμίρ.

4. Μεταλλικές αποχρώσεις

Healthstories Τα πιο κολακευτικά χρώματα αν έχετε ξανθά μαλλιά - εκτός από το μαύροΑν έχετε κιτρινόξανθα μαλλιά, επιλέξτε μια τολμηρή, μεταλλική απόχρωση. «Τα χάλκινα, τα χρυσά και η σαμπάνια φαίνονται εκπληκτικά σε μια ζεστή ξανθιά», λέει η Andie Sobrato, στυλίστρια. «Αυτά τα ζεστά μεταλλικά στοιχεία αναδεικνύουν τη φωτεινότητα των μαλλιών».

Δεν νομίζετε ότι μπορείτε να φορέσετε παγιέτες και στρας στο γραφείο; Δοκιμάστε κάτι λίγο πιο συγκρατημένο. «Ουδέτεροι ζεστοί τόνοι όπως η σκουριά, η ώχρα και οι κρεμ αποχρώσεις δένουν όμορφα με τα μαλλιά χωρίς να χάνει τη λάμψη του το πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης

Τι δεν πρέπει να τρώμε για να αποφύγουμε την άνοια

Μαύροι κύκλοι στα μάτια και τι να κάνετε

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.