Υιοθέτησε κι εσύ τη fitness ρουτίνα της Jessica Alba για σούπερ κορμί σε κάθε ηλικία

Η Jessica Alba στην ηλικία των 41 έχει καταφέρει να είναι πιο fit από ποτέ και να αποτελεί ένα υγιές πρότυπο. Η ίδια κατά τη διάρκεια των προπονήσεών της δεν διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόγραμμα fitness που ακολουθεί.

Σε πρόσφατο βίντεο της στο Instagram, η Jessica Alba ανεβαίνει αρχικά σε ένα στατικό ποδήλατο για προθέρμανση 30 λεπτών ενώ στη συνέχεια, χρησιμοποιεί ένα TRX για ασκήσεις αντίστασης με τρεις επαναλήψεις των 15, κάνει Bulgarian Split squat 15 επαναλήψεις για κάθε πόδι, με τρεις επαναλήψεις των 10 και κοιλιακούς με sliders 5x από έξω προς τα μέσα και 5x από μέσα προς τα έξω. Η ηθοποιός δεν ξεχνά να κάνει stretching το οποίο είναι πολύ σημαντικό

… και συνεχίζουμε…

Για το Bulgarian Split Squat σταθείτε μπροστά από έναν πάγκο, με τα πόδια ελαφρώς πιο φαρδιά από το πλάτος των γοφών. Κάντε ένα βήμα προς τα εμπρός, στη συνέχεια τοποθετήστε το δεξί πόδι στην κορυφή του πάγκου πίσω από το σώμα, στηρίζοντας πίσω στην επιφάνεια.

Στην εισπνοή, καθίστε ανάσκελα στους γοφούς και λυγίστε το αριστερό γόνατο για να χαμηλώσετε μέχρι και τα δύο γόνατα να είναι σε γωνία 90 μοιρών, κρατώντας το στήθος ψηλά χωρίς να καμπουρω΄σετε την πλάτη. Στην επόμενη εκπνοή, πιέστε το αριστερό πόδι για να ισιώσετε το πόδι και επιστρέψτε στην όρθια θέση. Κάντε 15 επαναλήψεις σε κάθε πόδι.

Δείτε το βίντεο και εντάξετε τις ασκήσεις στο πρόγραμμά σας

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Διαβάστε επίσης

Οι επιστήμονες προειδοποιούν: Οι επαναλοιμώξεις με COVID-19 αποτελούν πραγματικό κίνδυνο για την υγεία

Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης 40χρονος με ευλογιά των πιθήκων

Μαζί και στο θάνατο: Η τραγική ιστορία του ηλικιωμένου ζευγαριού της Κυψέλης

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.