Μαζί και στο θάνατο: Η τραγική ιστορία του ηλικιωμένου ζευγαριού της Κυψέλης

Μια τραγική ανθρώπινη ιστορία μοναχικότητας κρύβει ο θάνατος των δύο ηλικιωμένων που αποκαλύφθηκε προχθές στην Κυψέλη. Η έντονη δυσοσμία ήταν αυτή που κινητοποίησε τους γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι πίσω από το μακάβριο σκηνικό κρυβόταν μία ανθρώπινη τραγωδία, σαν αυτές που συχνά πλέον διαβάζουμε στα δελτία τύπου της ελληνικής αστυνομίας.

Μόνοι στον κόσμο

Οι δύο ηλικιωμένοι ήταν μόνοι, χωρίς συγγενείς, και έναν μόνο ανιψιό να ενδιαφέρεται για εκείνους περιστασιακά. Οι θάνατοι και των δύο ηλικιωμένων, παρότι εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα, αποδίδονται σε παθολογικά αίτια.

Ο 91χρονος φαίνεται ότι απεβίωσε πριν από 8-9 ημέρες, την περίοδο του καύσωνα, ενδεχομένως από θερμοπληξία, μιας και το κλιματιστικό ήταν χαλασμένο.

Βρέθηκε νεκρός στο χολ, ενώ οι μώλωπες αποδίδονται σε πρώτη φάση στην πτώση του.

Η 90χρονη βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο, φορώντας το νυχτικό και τα χρυσαφικά της. Κατέληξε αρκετά 24ωρα μετά τον σύζυγό της, προφανώς ανήμπορη να αυτοεξυπηρετηθεί.

Διαβάστε επίσης

Μαρτυρία μαμάς: Όσο κι αν μου λείπει η κόρη μου στην κατασκήνωση, είμαι περήφανη που τα καταφέρνει τόσο καλά μόνη της”

Kατάσταση εκτάκτου ανάγκης για τη δημόσια υγεία, κηρύσσουν την ευλογιά των πιθήκων οι ΗΠΑ – Τι δηλώνει ο Φάουτσι

Κοριτσάκι 3 ετών πέθανε από COVID-19 – Το όγδοο παιδί που χάνεται στην Ελλάδα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.