Καθυστέρηση εκσπερμάτισης: Οι 6 αποτελεσματικοί τρόποι, κάποιος θα είναι για εσάς

Η καθυστέρηση εκσπερμάτισης μπορεί να είναι εφικτή με έναν αποτελεσματικό τρόπο.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που ένας άντρας μπορεί να θέλει να καθυστερήσει την εκσπερμάτισή του.

Καθυστέρηση εκσπερμάτισης

Μερικοί άνδρες έχουν πρόωρη εκσπερμάτιση και προσπαθούν να διατηρήσουν τον έλεγχο της εκσπερμάτωσης.

Μερικοί άνδρες δεν υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτιση αλλά θα ήθελαν να καθυστερήσουν την εκσπερμάτισή τους για να παρατείνουν την ευχαρίστησή τους ή για να ικανοποιήσουν τη σύντροφό τους.

Άλλοι απολαμβάνουν την προσμονή, μια πρακτική που τους φέρνει στο χείλος (ή «άκρη» του οργασμού).

Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν ότι ο οργασμός τους είναι πιο έντονος και πιο ευχάριστος όταν έρχεται με καθυστέρηση εκσπερμάτισης.

Τεχνικές καθυστέρησης εκσπερμάτισης

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, οι ακόλουθες συμβουλές της Διεθνούς Εταιρείας Σεξουαλικής Υγείας (ISSM) περιγράφουν τεχνικές που πρέπει να δοκιμάσετε.

Ενσυνειδητότητα

Μερικοί άνδρες βρίσκουν χρήσιμο να εστιάζουν απευθείας στις αισθήσεις του σεξ – αυτό που βλέπουν, ακούν, γεύονται, αγγίζουν και μυρίζουν. Αυτό ονομάζεται ενσυνειδητότητα. Μπορείτε επίσης να δώσετε μεγάλη προσοχή στην αναπνοή σας ή να δοκιμάσετε ασκήσεις αναπνοής. Το κλειδί είναι να μείνετε «στη στιγμή» για να μειώσετε τη διέγερσή σας.

Απόσπαση προσοχής

Η απόσπαση της προσοχής είναι μια άλλη επιλογή. Το να σκέφτεστε κάτι μη σεξουαλικό μπορεί να παρατείνει τη διαδικασία.

Αυνανισμός

Μερικοί άνδρες αυνανίζονται πριν κάνουν σεξ με τη σύντροφό τους, διαπιστώνοντας ότι ο δεύτερος οργασμός τους παίρνει περισσότερο χρόνο από τον πρώτο.

Χρήση προφυλακτικών

Εάν δεν χρησιμοποιείτε ήδη προφυλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την προσέγγιση. Ένα προφυλακτικό μπορεί να μειώσει την αίσθηση στο πέος. Αν και η διέγερση μπορεί να είναι ακόμα ευχάριστη, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να φτάσετε σε οργασμό.

Μέθοδος «Start-Stop»

Με την τεχνική «start-stop», μπορείτε να μειώσετε την ένταση για λίγο, να την αυξήσετε και να την ξαναμειώσετε μέχρι να είστε έτοιμοι να εκσπερματώσετε.

Όταν νομίζετε ότι πρόκειται να εκσπερματώσετε, σταματήστε τη διέγερση για περίπου 30 δευτερόλεπτα.

Στη συνέχεια, ξεκινήστε ξανά τη διέγερση. Και πάλι, όταν είστε σχεδόν έτοιμος για την εκσπερμάτιση, σταματήστε τη διαδικασία και περιμένετε 30 δευτερόλεπτα.

Επαναλάβετε αυτά τα βήματα μέχρι να νιώσετε έτοιμοι για οργασμό.

Η μέθοδος συμπίεσης

Αυτή η τεχνική είναι παρόμοια με τη μέθοδο start-stop:

Διεγείρετε το πέος μέχρι να είστε έτοιμοι να εκσπερματώσετε. Πιέστε απαλά την άκρη του πέους σας. (Εσείς ή ο σύντροφός σας μπορεί να το κάνετε αυτό). Σταματήστε τη διέγερση για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε τα βήματα μέχρι να θέλετε να εκσπερματώσετε.

Αυτές οι τεχνικές μπορούν να προσαρμοστούν. Κάποιες μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικές από άλλες. Ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε παραλλαγές προτού βρείτε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Εάν αισθάνεστε ότι η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι πρόβλημα για εσάς, μη διστάσετε να μιλήσετε με το γιατρό σας. Υπάρχουν ιατρικές θεραπείες για την πρόωρη εκσπερμάτιση, συμπεριλαμβανομένων των φαρμάκων και της σεξουαλικής θεραπείας.

Διαβάστε επίσης

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την πέψη των τροφίμων; Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει

Oι πολυεθνικές, ο ανδροκρατούμενος ΣΦΕΕ, οι γυναίκες της PIF και οι κλινικάρχες

Αυτές οι συνήθειες θα βελτιώσουν τη σεξουαλική σας απόδοση

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.