Αντηλιακά Luxurious Sun Care: Προστασία και Περιβάλλον 2 σε 1

Η θερμοκρασία τραβάει σιγά – σιγά την ανηφόρα και τα αντηλιακά δεν πρέπει να λείπουν από καμία τσάντα. Η υπεριώδης ακτινοβολία ευθύνεται για κηλίδες, αποχρωματισμούς  και πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας, καθώς και για καρκίνο του δέρματος.

Ωστόσο δεν αρκεί ένα απλό προϊόν, για να μας προφυλάξει από τους ορατούς και τους αόρατους κινδύνους του ήλιου. Τα αντηλιακά νέας γενιάς – αποτέλεσμα επισταμένης επιστημονικής έρευνας – προσφέρουν ευρεία προστασία, παραμένοντας παράλληλα φιλικά προς το περιβάλλον.

Η δημοφιλής σειρά αντηλιακών Luxurious Sun Care, της φαρμακευτικής βιομηχανίας InterMed, ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Φέτος, μάλιστα, η εν λόγω φαρμακευτική εταιρεία – συνώνυμο της καινοτομίας – έκανε ακόμη ένα βήμα μπροστά, καθιστώντας τα συγκεκριμένα αντηλιακά πρωτοπόρα, καθώς τους άλλαξε τις συσκευασίες. Με απόλυτο σεβασμό στη βιωσιμότητα και στη φροντίδα του περιβάλλοντος, οι νέες συσκευασίες των Luxurious Sun Care είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένο πλαστικό και είναι ανακυκλώσιμες.

Αντηλιακά νέας γενιάς

Σύμφωνα με τους επιστήμονες οι ανάγκες κάθε επιδερμίδας και κάθε ηλικίας είναι διαφορετικές. Για παράδειγμα άλλο αντηλιακό χρειάζεται ένας ενήλικας με ανοιχτόχρωμο δέρμα και άλλο ένα μικρό παιδί.

Αντηλιακά Luxurious Sun Care: Προστασία και Περιβάλλον 2 σε 1

Η Luxurious Sun Care είναι μια ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών για όλη την οικογένεια και για κάθε τύπο δέρματος, καλύπτει όλες τις ανάγκες. Και όχι μόνο αυτό, αλλά επιπλέον φροντίζει και περιποιείται το δέρμα.

Συγκεκριμένα όλα τα αντηλιακά της σειράς διαθέτουν σύστημα υψηλής απόδοσης UVA/UVB και φωτοσταθερά φίλτρα, προφυλάσσοντας από τις επιβλαβείς ακτίνες UV.

Επιπλέον εμπεριέχουν βιταμίνες C, E, προβιταμίνη B5, νιασιναμίδη (ενεργή μορφή βιταμίνης B3), προβιοτικά και υαλουρονικό οξύ, συνδυάζοντας προηγμένη αντηλιακή προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας, αφήνοντάς την ενυδατωμένη και απαλή. Ο συνδυασμός αυτός, πλούσιος σε αντιοξειδωτικές ουσίες, προστατεύει από τη φωτογήρανση.

Είναι ανθεκτικά στο νερό και στον ιδρώτα, σε εύχρηστες μορφές για χρήση στην παραλία και στην πόλη (όπως διάφανα spray που εφαρμόζονται ακόμη και σε βρεγμένο δέρμα, stick πολύ υψηλής προστασίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα σε ευαίσθητες ζώνες όπως χείλη, μύτη, ζυγωματικά, περίγραμμα ματιών ή ουλές, γαλακτώματα και λάδια).

Η καινοτομία σε νέες συσκευασίες

Για όλους αυτούς τους λόγους χαρακτηρίζονται ως καινοτόμα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Τη σειρά Luxurious Sun Care θα τη βρείτε στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής. Διατίθεται και σε πακέτα με νεσεσέρ παραλίας, που συνδυάζουν όλα τα προϊόντα, τα οποία χρειάζεστε για το καλοκαίρι, καθώς και πακέτα για όλη την οικογένεια.

Αντηλιακά Luxurious Sun Care και από τον ήλιο κρατήστε μόνο τα καλά! Με την εγγύηση αξιοπιστίας της φαρμακευτικής βιομηχανίας InterMed.

Διαβάστε επίσης

Καθημερινές συνήθειες που μπορούν να βλάψουν τα νεφρά σας

Επίδομα λουτροθεραπείας 2023 από τον ΕΟΠΥΥ- Οι παθήσεις που καλύπτει

 

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.