KORRES Recycle Lab: Επιβράβευση των καταναλωτών από την ανακύκλωση

To KORRES Recycle Lab βρίσκεται ήδη στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του και ήδη έχουν συγκεντρωθεί από τους καταναλωτές μέχρι τώρα 2 τόνοι άδειες πλαστικές συσκευασίες, 1,5 τόνος άδειων χάρτινων συσκευασιών και άνω των 700 κιλών άδειες γυάλινες συσκευασίες

Από αυτά τα υλικά δημιουργήθηκαν 31.672 όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα!

Το νέο αντικείμενο παραγωγής του KORRES Recycle Lab είναι μία vintage σαπουνοθήκη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης στις 18 Μαρτίου. Είναι φτιαγμένη από άδειες, πλαστικές συσκευασίες. Μοιάζει να έχει φιλοτεχνηθεί από πολύτιμο μάρμαρο. Κάθε σαπουνοθήκη είναι διαφορετική. Αυτό είναι δώρο με το οποίο η εταιρεία επιβραβεύει τώρα τους καταναλωτές που συνεχίζουν να συμμετέχουν στην προσπάθεια.

To KORRES Recycle Lab είναι ο τελευταίος κρίκος του Πλήρους Κύκλου αξιακών επιλογών της εταιρείας: Από τη Φύση στην Επιδερμίδα και Ξανά Πίσω.
“Είναι άλλος ένας κρίκος στην προσπάθειά μας να ανταποδώσουμε τη γενναιοδωρία της φύσης, να επιστρέψουμε πίσω στους ανθρώπους και στο περιβάλλον. Δεν πρόκειται για μία αόριστη ιδέα. Το Recycle Lab είναι η δική μας πραγματικότητα. Από τα βιομηχανικά απόβλητα που μετατρέπονται σε βιολογικό λίπασμα έως τις άδειες συσκευασίες καλλυντικών που μεταμορφώνονται σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα. Το πλαστικό, το χαρτί, το γυαλί παίρνουν νέα μορφή. Συλλέγουμε τις άδειες συσκευασίες μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης που υλοποιούμε με τη συμμετοχή 1.000 φαρμακοποιών. Στη μονάδα ανακύκλωσης, τις διαλέγουμε, ταξινομούμε, καθαρίζουμε, συμπυκνώνουμε. Τις μετατρέπουμε σε πρώτη ύλη για νέες προϊοντικές συσκευασίες ή γίνονται καθημερινά αντικείμενα που έχουν σχεδιαστεί από το KORRES Design Lab και επιστρέφουν στους καταναλωτές ως επιβράβευση. Σωληνάρια, καπάκια, μπουκάλια, βάζα επιστρέφουν στη ζωή και ένας νέος όμορφος κύκλος ξεκινά. Στον Πλήρη Κύκλο της KORRES είμαστε υπεύθυνοι για κάθε βήμα της διαδικασίας: Από το σπόρο και το βότανο, την εκχύλιση, την έρευνα, τη φόρμουλα και το προϊόν, έως την επαναχρησιμοποίηση των άδειων συσκευασιών!”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τα βήματα συμμετοχής στο KORRES Recycle Lab:

– Συλλέξτε τις άδειες συσκευασίες καλλυντικών.
– Επιστρέψτε και τοποθετείστε αυτές στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης KORRES Recycle Lab στα φαρμακεία που συμμετέχουν στην προσπάθεια (έχοντας ιδανικά καθαρίσει πρώτα τις συσκευασίες + ισιώσει τα χάρτινα κουτιά).
– Σε κάθε 5 άδειες συσκευασίες KORRES αντιστοιχεί ένα δώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες στο KORRES Recycle Lab

Διαβάστε επίσης

Η αλλαγή ώρας την άνοιξη είναι χειρότερη από του φθινοπώρου, ειδικά για τους έφηβους

Ένα κουίζ, ο Μπαρούς που έγινε… μπαρούτι και η άνοδος στα οικονομικά του ΕΟΠΥΥ

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.