Η «ΠΡΟΛΗΨΗ» του Metropolitan στην Ηλεία

Μεγάλη ανταπόκριση είχε το πρόγραμμα “Πρόληψη” του Metropolitan σε χωριά του νομού Ηλείας, καθώς πολλοί κάτοικοι έσπευσαν να υποβληθούν σε προληπτικές εξετάσεις.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κλιμάκιο ιατρών του Metropolitan Hospital, βρέθηκε σε χωριά του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Metropolitan πραγματοποίησαν περίπου 300  κλινικούς ελέγχους (triplex αγγείων, καρδιολογικός έλεγχος, έλεγχος μαστού και ορθοπεδικός έλεγχος) στους κατοίκους των περιοχών που καλύπτει ο Δήμος, στο πλαίσιο του προγράμματος ΠΡΟΛΗΨΗ.

Η «ΠΡΟΛΗΨΗ» του Metropolitan στην Ηλεία

Το πρόγραμμα αυτό έχει αναπτυχθεί από το Metropolitan και ανά τακτά διαστήματα πραγματοποιεί ελέγχους σε διάφορες περιοχές της χώρας με τη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο πολυδύναμο ιατρείο των Λεχαινών και στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας, με μεγάλη προσέλευση των κατοίκων.

 

Οι δράσεις του Θεραπευτηρίου συνεχίζονται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με στόχο την πρόληψη, η οποία αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στην έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας που θα μπορούσαν να αποδειχθούν απειλητικά για τη ζωή των πολιτών.

Διαβάστε επίσης

5 τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες που δεν θα σας παχύνουν

Η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε δράση Streetwork του ΟΚΑΝΑ

Ίδρυμα Αντώνιος & Ιωάννης Αγγελικούσης: Γενναία δωρεά στο ΕΚΑΒ, μοτοσυκλέτες, κράνοι και γιλέκα

«Καμπανάκι» Ψαλτοπούλου: 20-25 ηλικιωμένοι πεθαίνουν καθημερινά από κορονοϊό

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.