Ο Γιώργος Μανθόπουλος νέος διευθυντής της KARABINIS MEDICAL

Ο κ. Γιώργος Μανθόπουλος κατόπιν πολυετούς σταδιοδρομίας και αφοσίωσης στην θέση του Εμπορικού Διευθυντή της ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ MEDICAL, ανέλαβε από 1ης Νοεμβρίου 2021 καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της εταιρείας. Ταυτόχρονα, ανέλαβε και την θέση του Αντιπροέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ MEDICAL.

Αλλαγές στην οργανωτική δομή

Ο κ. Χρυσόστομος Ντάσικος, μετά από πολυετή πορεία ως Διευθυντής Πωλήσεων της
ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ MEDICAL ανέλαβε από 1 ης Νοεμβρίου 2021 καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή και θέση Μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.
Ο κ. Γιώργος Σταματίου Διευθυντής Ανάπτυξης της ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ MEDICAL, από 1 ης Νοεμβρίου ανέλαβε θέση Μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.
Η κα Σοφία Πετροπούλου Διευθύντρια Logistics της ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ MEDICAL, από την 1 η
Νοεμβρίου ανέλαβε θέση Μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.
Ο κ. Παναγιώτης Μαγουλάς Διευθυντής Οικονομικών της ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ MEDICAL, από την 1 η Νοεμβρίου ανέλαβε θέση Μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.
Ο κ. Γιώργος Χατζηιωάννου, μετά από πολυετή πορεία ως Αντιπρόσωπος Πωλήσεων
Φαρμακείου της ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ MEDICAL, από 1 ης Νοεμβρίου ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή
Πωλήσεων Φαρμακείου.

Ο κ. Απόστολος Καραμπίνης, Ιδρυτής και πρόεδρος της KARABINIS MEDICAL, δήλωσε σχετικά: «Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος για τις εν λόγω αλλαγές της εταιρείας μας. Η αναπτυξιακή πορεία του οργανισμού μας την τελευταία 10ετία, παρά τις αντίξοες συνθήκες που παρουσιάστηκαν, πραγματοποιήθηκε απρόσκοπτα και είμαι βέβαιος ότι οι αλλαγές αυτές θα συμβάλλουν θετικά, ώστε η εταιρεία να υλοποιήσει συντομότερα και με μεγαλύτερη δυναμική την αναπτυξιακή στρατηγική της.

Τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και τα υφιστάμενα μέλη δεν είναι μόνο άριστοι γνώστες του αντικειμένου τους, αλλά και επαγγελματίες που διακρίνονται για το ήθος και την αξιοπιστία τους, χαρακτηριστικά τα οποία ταυτίζονται απόλυτα με το όραμα της ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ.

Η KARABINIS MEDICAL SA είναι παραγωγική, εισαγωγική και εξαγωγική εταιρεία ιατρικών αναλώσιμων προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής, φυσικών προϊόντων περιποίησης και διαγνωστικών ιατρικών συσκευών που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας από το 1967.

Η εταιρεία διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία 54 κερδοφόρων ετών, η οποία επισφραγίζεται από σημαντικά επιτεύγματα στην ελληνική αγορά καθώς και στρατηγικές συνεργασίες, τα τελευταία χρόνια δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επέκταση της δραστηριότητας της στη διεθνή αγορά υγείας.

Διαβάστε επίσης 

Συναγερμός σε κυβέρνηση, ΕΣΥ, αγορά ενόψει Χριστουγέννων

Hellenic Healthcare Group: Νέο HealthSpot στην Κηφισιά

Η Ελλάδα στους καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως για ψηφιακούς νομάδες

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.