Hellenic Healthcare Group: Νέο HealthSpot στην Κηφισιά

Ένα νέο HealthSpot, δημιούργησε ο όμιλος HHG. Τα εγκαίνια του νέου, προηγμένου διαγνωστικού κέντρου (μέλος του Hellenic Healthcare Group: Yγεία, Μetropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, Creta InterClinic), πραγματοποιήθηκαν στις 6 Νοεμβρίου. Παρουσία εκπροσώπων του Ομίλου HHG, ιατρών συνεργατών και διευθυντών ιατρών από τα Θεραπευτήρια του Ομίλου.

Νέο HealthSpot από τον όμιλο Όμιλο HHG
Από αριστερά οι κ.κ.: Τάκης Σκανδαλάκης, Πρόεδρος Heal Academy by HHG, Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής ΕΚΠΑ, τ. Υφυπουργός Εξωτερικών, Μενέλαος Καλογερής, Ακτινοδιαγνώστης, Υπεύθυνος Aκτινολογικού Τμήματος HealthSpot, Hλίας Τσούγκος, Καρδιολόγος, Διευθυντής ΣΤ’ Καρδιολογικής Κλινικής ΥΓΕΙΑ, Υπεύθυνος Καρδιολογικού Τμήματος HealthSpot Κηφισιάς και Περιστερίου, Ανδρέας Καρταπάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΥΓΕΙΑ, Νέλλυ Μιχαλάκη, General Manager ΗealthSpot, Ιωάννης Φαναριώτης, Ακτινοδιαγνώστης, Επιστημονικός Συνεργάτης HealthSpot, Αναπληρωτής Διευθυντής Τμήματος Υπερήχων ΥΓΕΙΑ, Dr. Beatriz Nicaretta, Πλαστικός Χειρουργός, Τμήμα Αναγεννητικής Πλαστικής Χειρουργικής ΗealthSpot , Δρ. Άρης Στεροδήμας, Πλαστικός Χειρουργός, Επιστημονικός Υπεύθυνος Τμήματος Αναγεννητικής Πλαστικής Χειρουργικής ΗealthSpot, Αθανάσιος Μανώλης, Διευθυντής Καρδιολογικού Τμήματος HealthSpot Γλυφάδας & Metropolitan Hospital.

Ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή πρόταση για την υγεία

Τα νέα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot προσφέρουν μία ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή
πρόταση για την υγεία και την πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη, καθώς βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τα έξι θεραπευτήρια του Ομίλου HHG και τους ιατρούς τους με τους οποίους οι εξεταζόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν το ραντεβού τους – δια ζώσης ή ψηφιακά, μέσω του application Digital Clinic.

Ο κ. Ανδρέας Καρταπάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Θεραπευτηρίου Υγεία, επεσήμανε ότι «Τα HealthSpot είναι ένα σημαντικό αναπτυξιακό βήμα για τον Όμιλο HHG και μια σημαντική επένδυση στην υγεία, μία επένδυση που η πανδημία έκανε πιο επίκαιρη από ποτέ καθώς τα διαγνωστικά κέντρα έχουν αποκτήσει ένα ιδιαίτερο και αυξημένο ρόλο στην καθημερινότητα όλων μας.

Όταν εμπνευστήκαμε τη δημιουργία του δικτύου HealthSpot δεν οραματιστήκαμε απλώς τη δημιουργία διαγνωστικών κέντρων αλλά σχεδιάσαμε εξωνοσοκομειακούς πολυχώρους για ένα απλό check up ή για σύνθετες ιατρικές εξετάσεις υψηλών τεχνικών προδιαγραφών με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ανθρώπων που εμπιστεύονται διαχρονικά τις δομές υγείας του HHG.

Το ολοκληρωμένο δίκτυο περίθαλψης HealthSpot με σημαντική γεωγραφική διασπορά εξυπηρετεί κοντά στον τόπο κατοικίας των εξεταζόμενων χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθούν κάποιο από τα θεραπευτήριά μας.

Νέο HealthSpot από τον όμιλο Όμιλο HHG

Μεταφέροντας σημαντικές διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές διαδικασίες εκτός των θεραπευτηρίων μας επιχειρούμε να δημιουργήσουμε μία κουλτούρα πρόληψης για την υγεία στην ελληνική κοινωνία.

Τα HealthSpot έρχονται για να διευκολύνουν την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας σε θέματα υγείας με την άριστη εξυπηρέτηση, την ταχύτητα, τα πρωτοπόρα ψηφιακά εργαλεία, τις τεράστιες επιστημονικές δυνατότητες και το χαμόγελο των ανθρώπων του HHG».

Στελεχωμένο με εξειδικευμένους και διακεκριμένους ιατρούς, έμπειρο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό και εξοπλισμένα με τεχνολογία αιχμής, το HealthSpot στην Κηφισιά, όπως και κάθε HealthSpot, αξιοποιεί νέες ψηφιακές τεχνολογίες με στόχο την άμεση και βέλτιστη εξυπηρέτηση του κοινού.

Στα HealthSpot αξιοποιούνται επίσης οι πρωτοποριακές ψηφιακές εφαρμογές του HHG όπως είναι ο Προσωπικός Φάκελος Υγείας my-Ygeia μια καινοτόμος εφαρμογή ψηφιακής αποθήκευσης και διαχείρισης ιατρικών εξετάσεων και δεδομένων, που πραγματοποιούνται σε όλο τον όμιλο, και η Digital Clinic που επιτρέπει την ψηφιακή συνομιλία με ιατρό του ομίλου.

Εκτός από την Κηφισιά, τρία ακόμα HealthSpot προσφέρουν άριστες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας σε κεντρικά σημεία με εύκολη πρόσβαση σε Περιστέρι, Γλυφάδα και Πειραιά.

Σχετικά με τον Όμιλο HHG

Το Hellenic Healthcare Group (HHG) αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2018 με όραμα να πρωταγωνιστήσει στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και την ανάδειξη της χώρας μας διεθνώς σε πρωτοπόρο στην ιατρική και νοσηλευτική περίθαλψη.

Ο Όμιλος διαθέτει 6 κορυφαία θεραπευτήρια – Yγεία, Μetropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta InterClinic – την εταιρία Y-Logimed, με αντικείμενο την εμπορία ιατροτεχνολογικών προϊόντων, το Κέντρο Γενετικής και Γενωμικής ΆλφαLAB, την εταιρία Business Care, που παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας και υγείας στην εργασία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς, την καινοτόμο ψηφιακή υπηρεσία απομακρυσμένης ιατρικής περίθαλψης, Digital Clinic, και τα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot.

Οι πρότυπες νοσηλευτικές μονάδες (Center of Excellence) του HHG παρέχουν υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα και διεθνώς ανταγωνιστικές υπηρεσίες για κάθε θέμα υγείας, από τη γέννηση έως την τρίτη ηλικία, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Διαβάστε επίσης 

Εφαρμογή «my-Ygeia»: Ο Προσωπικός Φάκελος Υγείας στο κινητό σου

Συνέντευξη Μ. Γκάγκα: Η επιδημία δεν έχει ξεφύγει, υπάρχει plan B

Σήμερα στην Ελλάδα παρτίδα με 2.000 μονοκλωνικά αντισώματα μέσω ΙΦΕΤ

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.