Εφαρμογή «my-Ygeia»: Ο Προσωπικός Φάκελος Υγείας στο κινητό σου

Ο Όμιλος Hellenic Healthcare Group, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, καινοτομεί. Δημιουργεί τον Προσωπικό Φάκελο Υγείας του ασθενή, με την ηλεκτρονική εφαρμογή my–Ygeia.

Η εφαρμογή προσφέρει άμεση και εύκολη πρόσβαση στο ιατρικό αρχείο κάθε ασθενή/ εξεταζόμενου στα Θεραπευτήρια του Ομίλου HHG (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta Inter Clinic), καθώς και στα διαγνωστικά του κέντρα, Healthspot.

Τι είναι το myYgeia;

Ο Προσωπικός Φάκελος Υγείας my–Ygeia αποτελεί μια καινοτόμο εφαρμογή ψηφιακής αποθήκευσης και διαχείρισης ιατρικών εξετάσεων και δεδομένων. Μέσα από ένα digital, φιλικό για τον χρήστη περιβάλλον, προσφέρει μοναδικές δυνατότητες. Ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για αποτελέσματα εξετάσεων, διαχείριση και αποστολή ιατρικών εξετάσεων και δεδομένων για σύγκριση και αξιολόγηση σε ιατρό της επιλογής του ασθενή από κινητή συσκευή. Κι όλα αυτά πάντα με σεβασμό στα ευαίσθητα προσωπικά του δεδομένα.

Τι προσφέρει η εφαρμογή myYgeia;

Το my–Ygeia αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο τόσο για τους ασθενείς/εξεταζόμενους, που μπορούν πλέον να λαμβάνουν έναν πιο ενεργό ρόλο στη φροντίδα της υγείας τους, όσο και για τους ιατρούς.

Η πιο σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στα χέρια του ασθενή

Η πρόσβαση στο ιατρικό ιστορικό είναι άμεση και εύκολη. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στον θεράποντα ιατρό να συγκρίνει παλαιότερες εξετάσεις ή δεδομένα με νεότερα, σε πραγματικό χρόνο, γεγονός που συμβάλλει στην ορθότερη διαχείριση και αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας του ασθενή.

Τα ιατρικά δεδομένα:

  • μεταφέρονται εύκολα και η φύλαξή τους είναι ασφαλής
  • ενημερώνονται συνεχώς
  • αποστέλλονται εύκολα ηλεκτρονικά (με email) όπου κρίνει και επιθυμεί ο χρήστης
  • είναι διαθέσιμα από όποιο νοσοκομείο του Ομίλου HHG και αν επισκέφθηκε ο χρήστης τα τελευταία χρόνια

Ο χρήστης:

  • Έχει άμεση πρόσβαση σε εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις.
  • Μέσω βιομετρικών στοιχείων (αναγνώριση προσώπου, δακτυλικό αποτύπωμα), έχει γρήγορη, εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στην εφαρμογή.
  • Λαμβάνει άμεση βοήθεια καθώς σε οποιοδήποτε σημείο της διαδικασίας, υπάρχει η επιλογή «Χρειάζεστε βοήθεια;»
  • Ενημερώνεται με ειδοποιήσεις (notifications) όταν οι ιατρικές του εξετάσεις είναι έτοιμες καθώς και για νέες υπηρεσίες των Θεραπευτηρίων του Ομίλου.

Πώς γίνεται η εγγραφή;

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και σύντομη και ολοκληρώνεται Online από κινητή ή σταθερή συσκευή χωρίς να απαιτείται η επίσκεψη σε Θεραπευτήριο ή Κέντρο του Ομίλου HHG.

Κατεβάστε σήμερα δωρεάν την εφαρμογή my–Ygeia σε κινητές συσκευές  iOS Android

Μάθετε περισσότερα για τον προσωπικό φάκελο υγείας my-Ygeia πατώντας εδώ.

Διαβάστε περισσότερα

Covid Free Gr Wallet: Νέα εφαρμογή για να αποθηκεύουμε τα πιστοποιητικά και τις βεβαιώσεις COVID σε κινητό και tablet

Το σκεπτικό πίσω από την τρίτη δόση του εμβολίου: Τι λέει το μέλος των Επιτροπών Εμπειρογνωμόνων και Εμβολιασμών, Μαρία Τσολιά

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.