Δωρεάν εξετάσεις από τον Όμιλο Βιοιατρική σε πυρόπληκτους και Σώματα Ασφαλείας

Στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών σε Αττική και Εύβοια, βρίσκεται ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ,  αναγνωρίζοντας παράλληλα το ηρωικό έργο των Σωμάτων Ασφαλείας, που ρίχνονται στη μάχη με τις φλόγες.

Δωρεάν εξετάσεις

Στο πλαίσιο αυτό, τα Διαγνωστικά Κέντρα ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Αττική και στη Χαλκίδα προσφέρουν δωρεάν εξετάσεις σε όλους τους πληγέντες από τις πυρκαγιές καθώς και στους Πυροσβέστες, τους πιλότους των εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας και όλων των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας, που μετέχουν στις προσπάθειες πυρόσβεσης.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου, όσοι απευθύνονται στα παραπάνω διαγνωστικά κέντρα δεν θα πληρώνουν συμμετοχή για όλες τις εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις που θα χρειαστούν και για τις οποίες θα έχουν παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ.

Για την ταυτοποίησή τους, οι πληγέντες θα πρέπει να επιδεικνύουν σχετική βεβαίωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το δήμο τους ή από άλλη αρμόδια αρχή. Τα μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας θα πρέπει να επιδεικνύουν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα.

Εφόσον οι εξετάσεις τους απαιτούν ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Διαγνωστικό Κέντρο της περιοχής τους, ώστε να εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα.

Διαβάστε επίσης 

Φωτιές: Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΚΑΤ, 2 από τους 4 εθελοντές δασοπυροσβέστες

Φωτιές: Η ψυχολόγος Α. Καππάτου εξηγεί πώς να βοηθήσουμε τον εαυτό μας

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών: Έως τα Αντικύθηρα τα μικροσωματίδια των πυρκαγιών

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.