Τρόποι για να “ανανεώσεις” την πράσινη σαλάτα σου

Αν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς την πράσινη σαλάτα σου, αλλά έχεις αρχίσει να βαριέσαι τις ίδιες και τις ίδιες γεύσεις, τότε μπορείς με τις παρακάτω τροφές να την “ανανεώσεις” εύκολα, γευστικά και χωρίς περιττές θερμίδες και λίπη! Τέλειο;

Κόκκινα Φασόλια

Δεν τα έχεις σε εκτίμηση, αλλά ένα τέταρτο της κούπας έχει περίπου 50 θερμίδες, 5 γραμμάρια φυτικές ίνες και 4 γραμμάρια πρωτεΐνη.

Αχλάδι

Μισό αχλάδι στην πράσινη σαλάτα μαζί με τη φλούδα του περιέχει, περίπου, μόλις 52 θερμίδες. Αν σε αυτό προσθέσεις υψηλή περιεκτικότητα σε πηκτίνη, η οποία μειώνει την όρεξη, τότε έχεις ένα θησαυρό στο πιάτο σου!

Αβοκάντο

Συνεχίζοντας με τα φρούτα, το αβοκάντο είναι γεμάτο από φυτικές ίνες και συντελεί στο να νιώθουμε χορτάτοι περισσότερη ώρα. Αποτρέπει το φούσκωμα στην κοιλιά, και είναι μία άριστη πηγή μονοακόρεστων λιπαρών τα οποία έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν το λίπος της κοιλιάς.

Μούρα

το οποίο ανέρχεται σε 21 θερμίδες και 0,9 γραμμάρια φυτικών ινών. Και επειδή είναι και γλυκά σε κρατάνε μακριά από άλλες ατασθαλίες!

Σολομός

Εξαιρετική πηγή λιπαρών Ω-3. Περίπου 60 γραμμάρια σολομού στη σαλάτα, είναι 116 θερμίδες και προσθέτουν 12,5 γραμμάρια πολύτιμης πρωτεΐνης στο γεύμα μας.

Πηγή: healthline

Διαβάστε επίσης

Η άσκηση που θα σου χαρίσει όμορφους ώμους και σφιχτούς γλουτούς μαζί!

27ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο

Μίνα Γκάγκα στη Γενεύη: Το ενδιαφέρον στους νεοεμφανιζόμενους κινδύνους

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.