Η άσκηση που θα σου χαρίσει όμορφους ώμους και σφιχτούς γλουτούς μαζί!

Το καλοκαίρι είναι μια ανάσα μακριά και εμείς ψάχνουμε τρόπους να χτίσουμε το κορμί μας για τις παραλίες! Ένα σημείο που μας δυσκολεύει αρκετά είναι οι ώμοι! Και επειδή άλλο ένα σημείο που εκτίθεται σε μεγάλο βαθμό τους καλοκαιρινούς μήνες είναι οι γλουτοί, παρακάτω θα δείτε μία άσκηση που θα σας δώσει άμεσα αποτελέσματα και θα σας χαρίσει όμορφους ώμους και σφιχτούς γλουτούς μαζί.

Τι θα κάνετε

Μια εύκολη ρουτίνα και ένα ασκησιολόγιο που μπορείτε να επαναλαμβάνετε κάθε μέρα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κρατήσετε ένα βαράκι με τις παλάμες σας να αντικρίζουν η μια την άλλη.

Η άσκηση

Ξεκινάτε από όρθια θέση, τα πόδια ανοικτά στο ύψος της λεκάνης. Από αυτή τη θέση λυγίζετε το πόδι σας προς τα πίσω, ώστε να δημιουργηθεί ορθή γωνία και σηκώνετε το βαράκι στο ύψος των ώμων. Κατεβάστε σιγά σιγά τους ώμους και επανέλθετε σε όρθια θέση!

Χρειάζεται προσοχή ώστε κατά το κάθισμα, το γόνατο να μην περάσει μπροστά από τις μύτες των δαχτύλων, καθώς τότε θα υπάρχει επιβάρυνση στα γόνατά σας.

Οι επαναλήψεις

Επαναλάβετε τρεις φορές με κάθε πόδι, κάθε σετ από 15 επαναλήψεις.

Πηγή: womenshealthmag

Διαβάστε επίσης

Η Σανγκάη ανακοινώνει νέα μέτρα για την επιστροφή στην ομαλότητα

Αγοράκι έπαθε σοβαρό έγκαυμα από απορρυπαντικό ρούχων

“Σταμάτησα το κάπνισμα κι έχω βάλει 5 κιλά. Πώς θα καταφέρω να τα χάσω;” Τι απαντά η διαιτολόγος

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.