Το ρόφημα που βοηθά τη Σίντι Κρόφορντ να διατηρεί τη σιλουέτα της

Γενέθλια είχε η Σίντι Κρόφορντ πριν από λίγες μέρες, η οποία αισίως έκλεισε τα 55 έτη. Και συνεχίζει να μας γοητεύει και εντυπωσιάζει, όπως τον καιρό που μεσουρανούσε στις διεθνείς πασαρέλες, τη δεκαετία του ’90. Το άλλοτε κορυφαίο μοντέλο, στα 55 της διατηρεί ένα καλογυμνασμένο και αψεγάδιαστο σώμα, έχοντας σύμμαχο – όχι μόνο τον χρόνο – αλλά και τη σωστή διατροφή και γυμναστική.

Η Σίντο Κρόφορντ γυμνάζεται καθημερινά, όμως το “μυστικό” της βρίσκεται στη διατροφή της. Συγκεκριμένα, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, το διατροφικό της μυστικό είναι οι πρωτεΐνες.

Το ρόφημα που πίνει καθημερινά

Το μοντέλο αποκάλυψε ποιο είναι το πρωτεϊνούχο ρόφημα που την τροφοδοτεί με όλη την απαιτούμενη ενέργεια, και το φτιάχνει κάθε πρωί μόνη της.

Το ρόφημά της, λοιπόν, περιλαμβάνει ένα φλιτζάνι αποβουτυρωμένο γάλα, μισό φλιτζάνι νιφάδες βρώμης και μια κουταλιά του γλυκού μέλι. Τόσο εύκολο και υγιεινό.

Εξάλλου, σύμφωνα με την ίδια, 30 γραμμάρια πρωτεΐνης μισή ώρα μετά το πρωινό ξύπνημα, μας εξασφαλίζει την τονωτική δόση ενέργειας που χρειαζόμαστε για να αποδίδουμε στο μέγιστο όλη μέρα, ενώ κρατά υπό έλεγχο την επιθυμία μας για λιπαρά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Διαβάστε επίσης

Πλεύρης: Ενίσχυση των οικογενειών υγειονομικών που έχασαν τη ζωή τους από COVID εν ώρα καθήκοντος

Παγκόσμια Ημέρα κατά του HPV- Σύσταση εμβολιασμού για κορίτσια και αγόρια ηλικίας 9-18 ετών

Η πριγκίπισσα Τατιάνα, ο Κυριάκος Σουλιώτης και η πρόβα λήξης της ενημέρωσης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.