Η συνταγή για τη σαλάτα που τρώει κάθε μέρα επί 10 χρόνια η Τζένιφερ Άνιστον

Ήταν πριν λίγες ημέρες, όταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκάλυψε πως η Βικτόρια τρώει το ίδιο φαγητό εδώ και 25 χρόνια! Αλλά δεν είναι η μόνη διάσημη με διατροφική εμμονή. Και η Τζένιφερ Άνιστον τρώει για πολλά χρόνια το ίδιο φαγητό.

Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει κάποια στιγμή, η Κόρτνεϊ Κοξ, η συμπρωταγωνίστριά της και κολλητή της φίλη, Τζένιφερ Άνιστον κάθε μέρα, επί 10 χρόνια στα γυρίσματα και αλλού καταναλώνει μία συγκεκριμένη σαλάτα.

Σαλάτα δικής της επινόησης

«Ήταν μια σαλάτα που είχε επινοήσει η Τζένιφερ, με μπέικον γαλοπούλας και φασόλια garbanzo και δεν ξέρω τι άλλο», είχε πει στο Los Angeles Times.

«Απλώς έχει τον δικό της τρόπο, όσον αφορά το φαγητό, κάτι που πραγματικά τη βοηθά. Διότι, αν πρόκειται να τρως την ίδια σαλάτα κάθε μέρα για 10 χρόνια, καλύτερα να είναι μια καλή σαλάτα, σωστά;» είχε εξηγήσει τότε η Κοξ.

Η συνταγή για την «Σαλάτα Τζένιφερ Άνιστον»

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός κάποια στιγμή, μοιράστηκε τη συνταγή της περιβόητης «Σαλάτα Τζένιφερ Άνιστον», η οποία όμως με τα χρόνια τροποποιήθηκε αρκετές φορές.

Τώρα, η «Σαλάτα Τζένιφερ Άνιστον» κάνει και πάλι τον γύρο της σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένων των Instagram και TikTok. Μάλιστα, η τελευταία συνταγή που έχει γίνει ήδη viral, φέρεται να πλησιάζει περισσότερο στην αυθεντική, που τρώει η ηθοποιός.

Τα υλικά για τη «Σαλάτα Τζένιφερ Άνιστον»

3,5 φλιτζάνια βρασμένο πλιγούρι

2-3 αγγουράκια ψιλοκομμένα

1/2 φλιτζάνι μαϊντανό

1/2 φλιτζάνι δυόσμο

1/3 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι

1/2 φλιτζάνι φιστίκια Αιγίνης

1 (15 oz) κονσέρβα ρεβίθια

Χυμό από 1 λεμόνι

1/4 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Αλάτι πιπέρι

1/2 φλιτζάνι θρυμματισμένη φέτα

Διαβάστε επίσης

Τέσσερις εύκολες ασκήσεις για γλουτούς σαν της Shakira

“Έκανα ένα λάθος”: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της 25χρονης κόρης βρετανού λόρδου πριν πέσει σε κώμα

Οι καβγάδες μεταξύ των γονιών που επηρεάζουν αρνητικά τα παιδιά

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.