“Έκανα ένα λάθος”: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της 25χρονης κόρης βρετανού λόρδου πριν πέσει σε κώμα

Ο θάνατος της Gaia Young έρχεται ξανά στο φως, στη Μ. Βρετανία. Ο λόγος για μία 25χρονη, υγιέστατη κοπέλα, η οποία τον περασμένο Ιούλιο, αφού πέρασε μια ολόκληρη ημέρα κάνοντας ποδήλατο στον ήλιο με φίλους, αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία και κατέληξε στα Επείγοντα.

Η 25χρονη, κόρη του Λόρδου Μάικλ Γιανγκ, εμφανίστηκε την ημέρα εκείνη στο νοσοκομείο λέγοντας “έκανα ένα λάθος”. Δεν μπόρεσε να δώσει πιο λεπτομερή περιγραφή του τι είχε συμβεί και λίγο μετά έπεσε σε κώμα.

Οι γιατροί αρχικά θεώρησαν, ότι ήταν μεθυσμένη ή είχε πάρει ναρκωτικά, όμως, οι εξετάσεις της δεν έδειξαν κάτι τέτοιο. Μέχρι να βγουν αυτές οι εξετάσεις, ωστόσο, φαίνεται πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

Η κοπέλα έδειχνε αφυδατωμένη και ταραγμένη, ενώ κρατούσε την κοιλιά της δείχνοντας ότι πονάει. 16 ώρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο University College η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή.

Τι έδειξε η νεκροτομή

Η νεκροτομή που έγινε στην 25χρονη έδειξε, ότι είχε πεθάνει από γενικευμένο εγκεφαλικό οίδημα. Πρόκειται για μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση που προκαλεί πρήξιμο στον εγκέφαλο.

Στο δικαστήριο, το οποίο συνεχίστηκε σήμερα, οι γονείς κατηγόρησαν τους γιατρούς, οι οποίοι δεν έδειξαν να χειρίζονται σωστά την κατάσταση της κόρης τους. “Αν η κόρη μου είχε λάβει την κατάλληλη φροντίδα δεν θα είχε πεθάνει”, είπε χαρακτηριστικά η μητέρα, προσθέτοντας, ότι ακόμα δεν έχει πάρει από αυτούς πειστικές απαντήσεις. Κατηγορεί, επίσης, τους γιατρούς, ότι δεν επικοινώνησαν εγκαίρως με την οικογένεια της Gaia ώστε να ενημερώσουν για τον πονοκέφαλο και τους εμετούς.

Από την άλλη, η κοπέλα, σύμφωνα με τους γιατρούς που πρώτοι την ανέλαβαν, όταν ερωτήθηκε αν είχε πιει, απάντησε “όχι αρκετά”, ενώ επαναλάμβανε τη φράση “έκανα ένα λάθος”.

Τα υγρά που έλαβε για ενυδάτωση δεν φάνηκε να την βοηθούν. Η κατάστασή της όλο και χειροτέρευε. Το επόμενο απόγευμα έπαθε εγκεφαλικό και πέθανε.

Οι γιατροί επιμένουν, ότι δεν θα έκαναν τίποτα διαφορετικό. Επίσης, λένε ότι ίσως είχε λάβει κάποιο ναρκωτικό, το οποίο δεν μπόρεσε ποτέ να εντοπιστεί στις εξετάσεις.

Η δίκη της άτυχης κοπέλας συνεχίζεται. Δεν θα μάθουμε ποτέ, ωστόσο, ποιο μπορεί να ήταν αυτό το μεγάλο, καθοριστικό για τη ζωή της λάθος…

πηγή: TheSun.co.uk

Διαβάστε επίσης

Οι καβγάδες μεταξύ των γονιών που επηρεάζουν αρνητικά τα παιδιά

Απίθανη ανακάλυψη: Χάπι που μιμείται τα οφέλη της γυμναστικής

Δύο χρόνια πανδημίας – Τι περιμένουμε στη συνέχεια

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.