Τα διατροφικά μυστικά της Κέιτ Μίντλετον για τέλεια σιλουέτα

Η χάρη και το άψογο στυλ της Κέιτ Μίντλετον την έχουν κατατάξει στις καλύτερα ντυμένες πριγκίπισσες της Ευρώπης. Φυσικά, η πριγκίπισσα διαθέτει και ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα.

Εκτός όμως από τη γυμναστική που φροντίζει να κάνει τρεις φορές την εβδομάδα, η Κέιτ ακολουθεί συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο, που τη βοηθά και λίπος να μην έχει, αλλά από την άλλη να απολαμβάνει και όλες τις λιχουδιές…με μέτρο και τάξη!

Αγαπά τα πικάντικα φαγητά

Σύμφωνα με την Carolyn Robb, ο Oυίλιαμ απολαμβάνει να πηγαίνει για φαγητό στους γονείς της Κέιτ επειδή τρώνε όλοι μαζί σαν μια κανονική οικογένεια. Η Δούκισσα έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα πικάντικα φαγητά, τα οποία συνηθίζει να σερβίρει στους καλεσμένους της, αλλά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ την πειράζει, λέγοντας: «Αυτός είναι ο λόγος που είμαι τόσο αδύνατος!».

Είναι πειθαρχημένη

Για να αδυνατίσει πριν από την ημέρα του γάμου της, η Κέιτ φημολογείται ότι ακολούθησε την δίαιτα Dukan, ένα πρόγραμμα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες και χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, το οποίο είχε ακολουθήσει η Jennifer Lopez και η Gisele Bündchen γα να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Άπαχη πρωτεΐνη, λαχανικά, φρούτα και ψωμί ολικής άλεσης είναι τα κλειδιά της διατροφής της.

Το… ρίχνει έξω στις γιορτές!

Όταν το ζεύγος πηγαίνει μαζί με τα παιδιά στο Sandringham House στο Norfolk για να περάσουν τα Χριστούγεννα με τη βασίλισσα Ελισάβετ, απολαμβάνουν κάθε είδους περιποίηση. Η μέρα ξεκινά με ένα δροσερό πρωινό πριν από την εκκλησία, ακολουθεί το μεσημεριανό γεύμα με σαλάτα και γαρίδες ή αστακό, ψητή γαλοπούλα, καρότα και λαχανάκια Βρυξελλών. Το δείπνο περιλαμβάνει ψητή γαλοπούλα και περίπου άλλα 15-20 συνοδευτικά.

Αδυνατίζει με ωμά τρόφιμα

Προκειμένου να διατηρήσει τη σιλουέτα της, η Κέιτ είναι γνωστό ότι ακολουθεί την τάση του ωμού φαγητού, κάτι που μπορεί επίσης να συμβάλλει στο λαμπερό δέρμα, τα υγιή μαλλιά και τα δυνατά νύχια. Το καθημερινό της πρόγραμμα περιλαμβάνει σεβίτσε (ωμό ψάρι), φρουτοσαλάτες, γάλα αμυγδάλου και ταμπουλέ (σαλάτα με πλιγούρι).

Δεν λέει «όχι» στα γλυκά!

Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις περιλαμβάνουν συχνά παραδοσιακά γλυκίσματα, όπως χειροποίητη μαρμελάδα ή πουτίγκα που αγαπούν ο Χάρι και ο Ουίλιαμ. Τα Χριστούγεννα, η βασιλική οικογένεια απολαμβάνει κέικ φρούτων μαζί με το καθιερωμένο απογευματινό τσάι, αλλά η Κέιτ δεν στερεί τα γλυκά από τα παιδιά της ούτε και σε άλλες περιστάσεις.

Διαβάστε επίσης

5 ασκήσεις για γυμνασμένο στήθος

Δημόπουλος: “Το τέλος της πανδημίας είναι πλέον ένα χειροπιαστό σενάριο”

Γιατί δεν πρέπει να φιλάμε τα παιδιά μας στο στόμα; Οι ειδικοί απαντούν

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.