Αυτές είναι οι δημοφιλείς αναζητήσεις τροφίμων για το 2021, σύμφωνα με την Google

Η Google δημοσίευσε την ετήσια λίστα με τις δημοφιλείς αναζητήσεις τροφίμων του 2021.

Αν και δεν πρόκειται για τα πιο ψαγμένα από τις προηγούμενες 365 ημέρες, είναι τα πιάτα που είχαν την υψηλότερη αύξηση της κίνησης το 2021, σε σύγκριση με το 2020. Με άλλα λόγια, ενώ κανείς δεν έψαχνε για “Squid Game cookie” το 2020, ο όρος ήταν εξαιρετικά δημοφιλής φέτος χάρη στο τρίτο επεισόδιο της σειράς του Netflix.

Τα δεδομένα, τα οποία αντικατοπτρίζουν μόνο όρους αναζήτησης στις ΗΠΑ, περιέχουν επίσης αρκετές συνταγές που έγιναν viral καθώς και ορισμένα πιάτα που έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα χάρη σε ορισμένες συναρπαστικές στιγμές στην ποπ κουλτούρα, αναφέρει το realsimple.com.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν επίσης μερικές συνταγές που απλώς έγιναν viral το 2021 χάρη στην υπέροχη γεύση τους και την ευκολία παρασκευής τους.

Αυτές είναι οι δημοφιλείς αναζητήσεις τροφίμων για το 2021, σύμφωνα με την Google

Θέλετε να μάθετε αν κάποιο από τα αγαπημένα σας πιάτα ήταν στις δημοφιλείς αναζητήσεις της google; Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε!

1. Ζυμαρικά TikTok

Όσον αφορά τα ζυμαρικά, το TikTok μας έχει προσφέρει πολλά μοντέρνα πιάτα. Αυτό το ψημένο ζυμαρικό φέτας με το οποίο φαινομενικά όλοι είχαν εμμονή έγινε viral τον Φεβρουάριο και έγινε πολύ δημοφιλές. Ίσως να αυξήθηκαν και οι πωλήσεις της φέτας. Μέχρι τον Ιούλιο, αυτό το αλμυρό γεύμα αντικαταστάθηκε από ένα άλλο πιάτο με επίκεντρο τα ζυμαρικά που ονομάζεται pasta chips, το οποίο μπορείτε να φτιάξετε σε μια φριτέζα και να το φάτε ακριβώς όπως τα πατατάκια.

 

2. Μαρμελάδα μπέικον

Αν και η μαρμελάδα μπέικον δεν είναι κάτι καινούργιο, ο σεφ Gordon Ramsay την έκανε viral τον Μάιο, αφού δημοσίευσε ένα TikTok της συνταγής του τοστ με μαρμελάδα μπέικον που ολοκληρώνεται με αυγά. Εκτός από το τοστ, η μαρμελάδα μπέικον λειτουργεί επίσης καλά σε μπιφτέκια και σάντουιτς .

3. Birria tacos

Το Birria είναι συνήθως μια μεξικάνικη σούπα ή στιφάδο, αλλά χάρη σε διάφορες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το biria tacos απογειώθηκε πραγματικά το 2021. Το πιάτο περιλαμβάνει τορτίγιες βουτηγμένες σε ένα λεπτό στρώμα λίπους και γεμάτες με το τρυφερό κρέας που θα βρείτε στο στιφάδο. Μόλις γεμίσετε με κρέας τις τορτίγιες τις βάζετε στο ταψί, και αποκτούν ένα τραγανό εξωτερικό.

4. Κοτόπουλο αργοψημένο

Τα πιάτα που φτιάχνονται αργοψημένα ήταν στη μόδα για χρόνια χάρη στην ευκολία και τη νοστιμιά τους, αλλά το 2021 αφορούσε το κοτόπουλο που αργοφτιάχνεται, το οποίο μπορείτε να ετοιμάσετε με μυριάδες τρόπους, ανάλογα με τις προτιμήσεις της γεύσης και της γεύσης.

5. Hamantaschen

Αυτό το γλυκό, το οποίο συνήθως παρασκευάζεται προς τιμήν της εβραϊκής γιορτής Purim, είχε μια καλή στιγμή το 2021. Ίσως έχει ενισχυθεί από το TikTok. Αυτές οι λιχουδιές σε τριγωνικό σχήμα είναι συνήθως γεμάτες με μαρμελάδα, αλλά μπορεί επίσης να είναι γεμάτες με σοκολάτα ή τυρί.

6. Μπισκότο Squid Game

Αν έχετε δει το Squid Game και ειδικά το επεισόδιο με τα μπισκότα —στο οποίο οι παίκτες πρέπει να εντοπίσουν ένα περίπλοκο σχήμα στο ζαχαρωτό σε περιορισμένο χρονικό διάστημα χωρίς να το σπάσουν—θα καταλάβετε γιατί είναι στις δημοφιλείς αναζητήσεις. Αν και τεχνικά δεν είναι μπισκότο (η καραμέλα νταλγκόνα παρασκευάζεται με συνδυασμό καραμελωμένης ζάχαρης και μαγειρικής σόδας), η λιχουδιά αποκτά σκληρή υφή και σπάει εύκολα.

7. Ψητή βρώμη

Αυτός είναι ένας ακόμη δημοφιλής όρος για τον οποίο μπορούμε να ευχαριστήσουμε την TIkTok! Η ψητή βρώμη έγινε δημοφιλής στην πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις αρχές του 2021, εν μέρει επειδή το πιάτο είναι σχετικά υγιεινό και εύκολο στην παρασκευή του. Η βασική συνταγή χρησιμοποιεί μόνο πέντεσυστατικά – βρώμη, αυγό, μπανάνα, μπέικιν πάουντερ και σιρόπι σφενδάμου – για να δημιουργήσει το viral πιάτο για ένα γλυκό πρωινό ή σνακ.

8. Τζιτζίκι

Όταν τα τζιτζίκια επέστρεψαν στα μέσα του 2021 μετά από 17 χρόνια απουσίας, οι ερωτήσεις σχετικά με την κατανάλωση των εντόμων άρχισαν να εμφανίζονται σχεδόν αμέσως, εξ ου και η θέση του ζωύφιου στη λίστα με τα trending τρόφιμα της Google. Για την ιστορία, τα τζιτζίκια είναι γενικά ασφαλή για κατανάλωση , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει όλοι να τα δοκιμάσουν.

9. Ζυμαρικά Gigi Hadid

Η Gigi Hadid μοιράστηκε τη συνταγή της για πικάντικα ζυμαρικά με σάλτσα βότκας το 2020, αλλά προφανώς το ενδιαφέρον για το πιάτο ήταν τόσο έντονο που μεταφέρθηκε στο 2021. Η συνταγή της Hadid απαιτεί μικρά ζυμαρικά σε σχήμα κοχυλιού που μαγειρεύονται και στη συνέχεια λούζονται με ένα μείγμα ελαιόλαδου το οποίο έχει σκόρδο, πελτέ ντομάτας, παχύρρευστη κρέμας, βότκα, βούτυρο και θρυμματισμένες νιφάδες κόκκινης πιπεριάς.

10. Πατάτες θρυμματισμένες

Οι Αμερικανοί τείνουν να αγαπούν τις πατάτες ανεξάρτητα από τη μορφή τους , αλλά (και πάλι, χάρη στο TikTok) οι σπασμένες πατάτες κυριάρχησαν το 2021. Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι θρυμματισμένες πατάτες είναι από baby πατάτες που έχουν θρυμματιστεί με πάτο ποτηριού ή κάτι παρόμοιο, καρυκευμένο με τα μπαχαρικά της αρεσκείας σας και μετά ψημένο.

Διαβάστε επίσης

Βλεφαρίδες και εξτένσιον: Πως θα μεγαλώσουν πιο γρήγορα με φυσικό τρόπο

Γέννησε μέσα στο Tesla λόγω κίνησης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.