Γέννησε μέσα στο Tesla λόγω κίνησης

Μια γυναίκα γέννησε μέσα σε ένα πολυτελές Tesla στο Μανχάταν την περασμένη Κυριακή αφού κόλλησε στην κυκλοφοριακή κίνηση στο δρόμο για το νοσοκομείο, είπαν οι αστυνομικοί.

Γέννησε μέσα στο Tesla

Οι φτερωτές πόρτες του φανταχτερού μαύρου ηλεκτρικού αυτοκινήτου X ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες κατά τη διάρκεια της έκτακτης κατάστασης διευκολύνοντας τη μαμά και το νεογέννητο μωρό της να αποβιβαστούν τελικά και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Λίγα λεπτά πριν από τη γέννα, η μέλλουσα γυναίκα και ο σύζυγός της είχαν ειδοποιήσει τους αστυνομικούς καθώς ακινητοποιήθηκαν στην 5η Λεωφόρο λόγω της κίνησης.

Ο μπαμπάς είπε στους αστυνομικούς ότι πήγαινε προς το μαιευτήριο, αλλά πίστευε ότι η σύζυγός του μπορεί να γεννήσει πριν προλάβουν να φτάσουν εκεί.

«Οι αξιωματικοί άρχισαν να συνοδεύουν το όχημα στο Ιατρικό Κέντρο του NYU, αλλά αναγκάστηκαν να αλλάξουν το δρομολόγιο προς το Νοσοκομείο Bellevue λόγω μεγάλης κυκλοφορίας», είπε ο αστυνομικός Έντουαρντ Ράιλι, σημειώνοντας ότι το Tesla τους ακολουθούσε σε όλη τη διαδρομή.

«Στη συνέχεια οι αξιωματικοί παρατήρησαν ότι το όχημα πίσω τους σταμάτησε», είπε ο εκπρόσωπος. «Θέλοντας να δουν γιατί έγινε αυτό είδαν ότι η γυναίκα είχε γεννήσει μέσα στο όχημα».

Οι φωτογραφίες που καταγράφηκαν από την New York Post δείχνουν τη μαμά να κάθεται περιτριγυρισμένη από αστυνομικούς και δίπλα στο αυτοκίνητο με τη ορθάνοιχτη φτερωτή πόρτα του συνοδηγού.

Αυτό το μοντέλο Tesla έχει τιμή καταλόγου που ξεκινά από 105.000 $.

Η μητέρα και το κοριτσάκι της μεταφέρθηκαν στο NYU και είναι και οι δύο σε καλή κατάσταση, είπε η αστυνομία.

Διαβάστε επίσης

Πώς να γίνετε πολύ συμπαθείς – Οι 10 συνήθειες που θα κάνουν τους άλλους να σας λατρεύουν

Η χώρα που δεν ζητά πιστοποιητικό εμβολιασμού – Παράδεισος για τους αρνητές

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.