Ερρίκος Ντυνάν: 5.900 περιστατικά και 1.960 νοσηλείες στις εφημερίες του ΕΣΥ

Στην κανονική λειτουργία του ως ιδιωτική κλινική, επιστέφει το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, μετά από σχεδόν 2,5 μήνες εθελοντικής στήριξης του προγράμματος εφημεριών του ΕΣΥ.

Κατά το διάστημα αυτό προσήλθαν στο Τμήμα Επειγόντων περισσότερα από 5.900 περιστατικά, ενώ οι νοσηλείες ξεπέρασαν τις 1.960 με μέσο όρο νοσηλείας τις 4,8 ημέρες.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του κύκλου των εφημεριών, ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center κ. Θέμος Χαραμής, δήλωσε:

«Ένας κύκλος έκλεισε, αλλά σε μια περίοδο εθνικής και παγκόσμιας δοκιμασίας η στήριξη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας συνεχίζεται με όποιον τρόπο κρίνεται αναγκαίος. Για όσα προηγήθηκαν, οφείλω να ευχαριστήσω το σύνολο των Ιατρών και το προσωπικό του Ερρίκος Ντυνάν για την εθελοντική προσφορά, καθώς και την επίσημη Πολιτεία για την εμπιστοσύνη της στο νοσοκομείο μας και τους ανθρώπους του. Είμαστε περήφανοι για την ετοιμότητα και το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την 1 η ΥΠΕ, το ΕΚΑΒ και όλες τις υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας για την άριστη συνεργασία και βοήθεια.

Συμπληρώνοντας 20 χρόνια λειτουργίας με παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, το Ερρίκος Ντυνάν απέδειξε εκ νέου ότι διαθέτει την εμπειρία και τους αυτοματισμούς, ώστε να ανταπεξέλθει και στις πλέον ασυνήθιστες και πιεστικές καταστάσεις.

Η εντατική προετοιμασία της προηγούμενης διετίας, άλλωστε, για την απόκτηση της κορυφαίας διεθνώς πιστοποίησης ποιότητας και ασφάλειας κατά JCI, αποτέλεσε ακόμη ένα πλεονέκτημα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ερρίκος Ντυνάν και την ώρα της πανδημίας».

Σημειώνεται ό,τι η διοίκηση του Ερρίκος Ντυνάν έχει δηλώσει συμμετοχή στον κατάλογο των εμβολιαστικών κέντρων και στην εθνική μάχη των μαζικών εμβολιασμών.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.