Δίπλα στις μέλλουσες και τις νέες μητέρες η “Φαιναρέτη” και η Mustela®

Αρωγός του έργου της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας “Φαιναρέτη” για τη στήριξη και τη φροντίδα των εγκύων, των νέων μητέρων και των οικογενειών τους, είναι η Mustela®.

Η Mustela®, ειδικός στην περιποίηση του δέρματος εδώ και 70 χρόνια, είναι δίπλα στο μωρό και το παιδί, όπως και στις νέες μητέρες, προσφέροντας εξειδικευμένα, φυσικά και ασφαλή προϊόντα για κάθε ανάγκη και κάθε τύπο δέρματος.

Θέλοντας να αποδείξει για ακόμη μια φορά την αγάπη και την υποστήριξη προς τη νέα μητέρα και την οικογένεια, η Mustela® συνεχίζει να στηρίζει το σημαντικό έργο της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑμΚΕ) «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ», συμμετέχοντας στην οικονομική στήριξη των κοινωφελών δράσεών της.

Η αποστολή της ΑμΚΕ «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» είναι να συμβάλλει ενεργά στην βελτίωση της περιγεννητικής φροντίδας στην Ελλάδα, μέσω εξειδικευμένων παρεμβάσεων, που αφορούν στην ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση του επιπέδου των υπηρεσιών μαιευτικής φροντίδας και ψυχολογικής υποστήριξης.

Το όραμά της είναι η επίτευξη της ισότιμης και αδιάκριτης πρόσβασης όλων των εγκύων, νέων μητέρων και των οικογενειών τους σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας κατά την περιγεννητική περίοδο.

Κύρια επιδίωξή της είναι η υιοθέτηση ορθών πρακτικών υγείας όπως ο φυσιολογικός τοκετός, ο μητρικός θηλασμός καθώς και η προετοιμασία για τη γονεϊκότητα, η έγκαιρη ανίχνευση, η παρέμβαση, η θεραπεία και η μείωση των μακροχρόνιων επιπτώσεων των περιγεννητικών ψυχικών διαταραχών σε όλη την οικογένεια.

Επιπλέον, οι ειδικότεροι στόχοι της εταιρείας περιλαμβάνουν τη μελέτη, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη προγραμμάτων και δράσεων κάθε μορφής στους καίριους τομείς της μείωσης της μητρικής και εμβρυικής-νεογνικής-βρεφικής νοσηρότητας και θνησιμότητας, του οικογενειακού προγραμματισμού, της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της ισότητας ανδρών και γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.