5 σκέψεις, που περνούν από το μυαλό μιας εγκύου, όταν έξω έχει καύσωνα

Από την άλλη, το να είσαι έγκυος το καλοκαίρι είναι βαρύ από μόνο του λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Το να είσα έγκυος σε προχωρημένο μήνα και έξω να επικρατούν συνθήκες καύσωνα, είναι ακόμα χειρότερο και άθελά τους οι εγκυούλες κάνουν σκέψεις που μπορεί να μην είναι απόλυτα ορθές όταν έξω έχει συνθήκες ερήμου.
Η εγκυμοσύνη τους καλοκαιρινούς μήνες δεν πρέπει να στερήσει καμία από τις χαρές του καλοκαιριού στις γυναίκες, αρκεί να λάβουν υπόψη τους μερικούς απλούς κανόνες, έτσι ώστε και τις χαρές της θάλασσας να απολαύσουν, αλλά και να μην ταλαιπωρηθούν από μολύνσεις, ή φλεγμονές, ειδικά αν συνυπάρχει σακχαρώδης διαβήτης που μειώνει τον αντιμικροβιακό μηχανισμό του κόλπου.
Και επειδή γυναίκες είμαστε, κάποιες και μαμάδες, και έχουμε βρεθεί σε παρόμοια θέση, ας δούμε ορισμένες σκέψεις που μπορεί να πέρασαν από το μυαλό μας όταν ο υδράργυρος ήταν στο κόκκινο και εμείς λίγο πριν το μαιευτήριο…

Σκέψεις που σε ταράζουν, όταν έχει καύσωνα

Όλες κάναμε αυτές τις σκέψεις, όλες ανησυχήσαμε, αλλά τελικά όλα καλά πηγαίνουν. Εμείς, θέλοντας να σε προλάβουμε, θα σου αναφέρουμε κάποιες πιθανές σκέψεις που θα κάνεις κι εσύ όταν έξω επικρατούν συνθήκες καύσωνα και θα σου πούμε να επιστρατεύσεις την υπομονή σου και όλα τα μπουκάλια με παγωμένο νερό που μπορεί να υπάρχουν στο σπίτι.

«Τώρα αυτό είναι ιδρώτας ή έσπασαν τα νερά μου;»: Κάθε φορά που ιδρώνεις. Κανείς δεν ήξερε ότι μπορεί ένα σώμα να ιδρώσει τόσο πολύ, αλήθεια!
«Ποιος χρειάζεται παπούτσια;»: Πρησμένα πόδια. Πρησμένα, ιδρωμένα πόδια. Αυτό τίποτε άλλο!
«Νερό, τουαλέτα, νερό, τουαλέτα»: Σε διαρκή επανάληψη! Πόση ενυδάτωση χρειάζεται πια;
«Δεν έχω τίποτα να φορέσω»: Εντάξει, αυτή η σκέψη υπάρχει πάντα στο μυαλό μιας γυναίκας. Όταν όμως είναι έγκυος και έξω η θερμοκρασία φτάνει 40 βαθμούς η σκέψη αυτή διογκώνεται!
«Είναι πρόβλημα αν πάρω ταξί για δυο τετράγωνα;»: Το να περπατάς και ειδικά μέσα στον ήλιο είναι λιγάκι βάσανο. Φαντάσου να κουβαλάς και ένα μωράκι!

Διαβάστε επίσης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.