Ημερίδα της ΠΕΑΝΔ για τις τελευταίες εξελίξεις στον Διαβήτη τύπου 1

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για τον σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1, οι επιπτώσεις του νέου κορονοϊού και ο εμβολιασμός έναντι της COVID-19, θα συζητηθούν στην 3η επιστημονική διαδικτυακή ημερίδα που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη με θέμα: «ΣΔτ1 και COVID-19: με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον», το Σάββατο 3 Απριλίου και ώρα 5 με 7:30μμ. Η Ημερίδα της Π.Ε.Α.Ν.Δ. διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (Ε.Δ.Ε.), με συντονιστή τον ομότιμο καθηγητή Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χρήστο Μπαρτσόκα.

“Πρωταρχικός στόχος της Π.Ε.Α.Ν.Δ. είναι η αδιάκοπη ενημέρωση των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 για τα νεότερα δεδομένα της πανδημίας, τις προκλήσεις και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει και τον ορθό τρόπο αντιμετώπισής τους”, αναφέρει η πρόεδρος της Π.Ε.Α.Ν.Δ. κ. Σοφία Μανέα.

Ταυτόχρονα η Π.Ε.Α.Ν.Δ. επιθυμεί μέσω των τακτικών διαδικτυακών εκδηλώσεων, όπως προσθέτει η κ. Μανέα, την αμφίδρομη σχέση των ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και των οικογενειών τους με έγκριτους επιστήμονες και εκπροσώπους φορέων, συζητώντας και αναλύοντας τις νέες ανάγκες που αναδύονται και τις προσδοκίες για το μέλλον.

Έτσι, για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα σε όσους παρακολουθήσουν την διαδικτυακή ημερίδα όχι μόνο να υποβάλουν ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αλλά αν το επιθυμούν να στείλουν τις απορίες τους μία ημέρα πριν, προκειμένου να απαντηθούν από τους διακεκριμένους ομιλητές της επιστημονικής εκδήλωσης. Οι τηλε-ακροατές μπορούν να στείλουν τις ερωτήσεις τους μία ημέρα πριν την ημερίδα στο e-mail της Π.Ε.Α.Ν.Δ. [email protected].

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί μέσω αξιόπιστης τεχνολογικά πλατφόρμας τύπου webconference, η οποία έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο viewers απ’ όλο τον κόσμο διατηρώντας άριστες συνθήκες τηλε-παρουσίασης και επικοινωνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις δύο προηγούμενες διαδικτυακές εκδηλώσεις της Π.Ε.Α.Ν.Δ., είχαν παρακολουθήσει εκατοντάδες θεατές από οκτώ διαφορετικές χώρες.

Η προβολή θα είναι live μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας από την ιστοσελίδα της
Π.Ε.Α.Ν.Δ. www.peand.gr και δεν απαιτείται εγγραφή.

Την ημερίδα υποστηρίζουν οι χορηγοί:
Ascensia, Φαρμασερβ Lilly , Medronic, Novo Nordisk

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.peand.gr

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Program

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.