Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Πασχαλινές εκπλήξεις στα νοσηλευόμενα παιδιά

Ευχάριστες εκπλήξεις περίμεναν τα νοσηλευόμενα παιδιά, της Παιδιατρικής και Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου, ενόψει του Πάσχα.

Αναλυτικότερα, σε  γιορτινό κλίμα, τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2023, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά, πρόσφερε στα παιδιά,  πασχαλινά πακέτα με λαμπάδες, γλυκίσματα και παιδικά παραμύθια. Ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Μιχάλης Καραβιώτης ευχαρίστησε θερμά την Αντιδήμαρχο Χαρά Αμανατίδου για τη δωρεά, η οποία χάρισε χαμόγελα στους μικρούς ασθενείς.

Στο ίδιο κλίμα προσφοράς, τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023, το Ίδρυμα Ilia & Emilia Kabakov και η Donopoulos International Fine Arts πρόσφεραν στους μικρούς ασθενείς όλα τα απαραίτητα σύνεργα -μπλοκ ζωγραφικής, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους και ξυλομπογιές- για να κάνουν την παραμονή τους στο Νοσοκομείο όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και δημιουργική.

«Χαμόγελο του Παιδιού»

Κοντά στους ασθενείς βρέθηκε και φέτος το «Χαμόγελο του Παιδιού», δωρίζοντας χειροποίητα παιχνίδια και κάρτες μαζί με ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, συνεχίζοντας εμπράκτως τη στήριξή του στα παιδιά φιλοξένησε στον αύλειο χώρο τα πασχαλινά bazaar της ΕΛΕΠΑΠ και του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί όλους τους φορείς, αλλά και τους εθελοντές του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου «Η Αντηρίδα», οι οποίοι στέκονται με κάθε τρόπο αυτές τις γιορτινές μέρες στα νοσηλευόμενα παιδιά και τις οικογένειές τους και τους εύχεται Καλό Πάσχα με Υγεία.

Διαβάστε επίσης

Οι φιλοδοξίες των 15χρονων για σπουδές και εισοδήματα – Έρευνα του ΙΟΒΕ 

Χαμόγελο του Παιδιού: Τα βεγγαλικά και οι κροτίδες στα χέρια ανηλίκων, μετατρέπονται σε «φονικά όπλα»

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.