Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Αττική την Παρασκευή 27/01 – Πού θα είναι κλειστά

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Παρασκευή τα σχολεία στην Αττική, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Ο κ. Πατούλης εξήγησε πως οι μαθητές θα πάνε κανονικά στα σχολεία τους, καθώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις δείχνουν η κακοκαιρία θα υποχωρήσει σταδιακά τις επόμενες ώρες, με συνέπεια η Περιφέρεια να κρίνει ότι δεν υπάρχει σοβαρός λόγος αναστολής λειτουργίας.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ανακοινώθηκε ότι δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 26/1 τα απογευματινά και εσπερινά σχολεία, για προληπτικούς λόγους, καθώς τα φαινόμενα αναμένονται έντονα τις επόμενες ώρες.

Που θα είναι κλειστά τα σχολεία

Κλειστά θα είναι αύριο, Παρασκευή (27/1), τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Ρόδο και στη Σύμη λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που επελαύνει στη χώρα μας.

Κλειστά τα σχολεία και στη Ζάκυνθο

Σημαντική επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους επικίνδυνα φαινόμενα προβλέπεται έως και αύριο Παρασκευή, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τοπικές χαλαζοπτώσεις και τις πυκνές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά αλλά και σε περιοχές στα βόρεια με σχετικά χαμηλότερο υψόμετρο με αποτέλεσμα πολλά σχολεία να παραμένουν κλειστά τόσο σήμερα Πέμπτη (26/1) όσο και αύριο Παρασκευή (27/1).

Στο νησί της Ρόδου με απόφαση που εξέδωσε σήμερα ο δήμαρχος, Αντώνης Καμπουράκης  αύριο Παρασκευή (27/1) θα παραμείνουν κλειστά. Η εν λόγω απόφαση πάρθηκε επειδή -σύμφωνα με τις προβλέψεις- αναμένεται ότι να επικρατήσουν ισχυρές βροχοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι. Παρόμοια απόφαση εκδόθηκε και από τη δήμαρχο Σύμης, Ελ. Παπακαλοδούκα.

Επίσης κλειστά και αύριο Παρασκευή (27/1) θα παραμείνουν όλα τα σχολεία του της Ζακύνθου εξαιτίας των προβλημάτων που προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας από το νησί, σύμφωνα με το imerazante. Στη σχετική απόφαση που έλαβε ο Δήμαρχος, αναφέρεται: «Τη διακοπή των μαθημάτων την Παρασκευή 27/01/2023 για προληπτικούς λόγους σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/95-α απόφαση Αστυνομικής Δ/νσης Ζακύνθου στους Παιδικούς Σταθμούς και στο σύνολο των σχολείων της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζακύνθου.

Η υλοποίηση των μαθημάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου θα γίνει με τηλεκπαίδευση σύμφωνα με εισήγηση της Δ/νσης».

Διαβάστε επίσης 

Έκθεση ΕΟΔΥ: Δύο θάνατοι από γρίπη, 168 από COVID-19 την τελευταία εβδομάδα – Αυξάνεται η «Όρθρος»

Αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες – Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.