Κουίζ: Ποια από τις τρεις εγκύους είναι η γυναίκα του;

Αργία η σημερινή, χαλάρωση, ευχές με φίλους και αν θελήσετε κάποια στιγμή, ελάτε να ακονίσουμε το μυαλό μας με ένα κουίζ. Αυτός ο ασθενής έχει ένα προβληματάκι. Έχει πάθει ατύχημα, χτύπησε το κεφάλι του και έχει μία μικρή αμνησία. Δεν μπορεί να θυμηθεί με τίποτα ποια από τις τρεις εγκύους είναι η γυναίκα του, η οποία σύντομα θα φέρει στον κόσμο το μωρό του.

Έτσι λοιπόν ζητά τη βοήθειά σας.

Εσείς μπορείτε να μαντέψετε ποια είναι;

Η λύση του κουίζ:

Αν επιλέξατε την γυναίκα που βρίσκεται πρώτη από αριστερά: Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε την κοιλίτσα της, μάλλον δεν έχει μπει στο μήνα της, οπότε δεν είναι εκείνη.

Αν επιλέξατε τη μεσαία γυναίκα, σίγουρα δεν θα προσέξατε ότι φορά ψηλοτάκουνα. Συνεπώς, φαίνεται ότι έχει πει ένα μικρό ψεματάκι και η εγκυμοσύνη της είναι «παραμύθι».

Αν επιλέξατε την τελευταία στη σειρά, τότε επιλέξατε σωστά. Τα παπούτσια της έχουν λυμένα κορδόνια, που σημαίνει δεν μπόρεσε να τα δέσει μόνη της, ενώ και το βλέμμα της είναι πολύ πιο στοργικό απέναντι στον άνδρα της σε σχέσει με τις υπόλοιπες δύο. Good job!

Διαβάστε επίσης

Νευρογενής ορθορεξία: Όταν το «πολύ υγιεινό» γίνεται «ανθυγιεινό»

Επικίνδυνες ιογενείς λοιμώξεις, αύξηση των καρκίνων και έξαρση των ψυχικών διαταραχών θα αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα τα επόμενα χρόνια

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.