Επίσκεψη Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Παίδων «Η Αγία Σoφία»

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» και συνομίλησε με εκπροσώπους από το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, οι οποίοι την ενημέρωσαν για θέματα λειτουργίας του. Ζητήθηκε μάλιστα, από την ΠτΔ να μεταφέρει όπου είναι δυνατό το μήνυμα ότι η έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού είναι τεράστια.

Η κα Σακελλαροπούλου, θέλησε να μάθει μεταξύ άλλων για τα χειρουργεία, πόσα πραγματοποιούνται στο Παίδων «Η Αγία Σoφία» και τι ελλείψεις υπάρχουν περιφερειακά σε άλλες ειδικότητες όπως αναισθησιολόγοι. Παρά τα προβλήματα που περιέγραψαν επιβεβαιώθηκε η διάθεση όλων να συνεχίσουν να προσφέρουν για τη δημόσια υγεία των πολιτών.Κατερίνα Σακελλαροπούλου - Επίσκεψη Παίδων

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού εξήρε την προσφορά τους και τον καθημερινό τους αγώνα για τη φροντίδα και την περίθαλψη των μικρών ασθενών, στο Παίδων «Η Αγία Σoφία» ,επισκέφθηκε στη συνέχεια τα παιδιά που βρίσκονται στο νοσοκομείο με εισαγγελική παρέμβαση, καθώς και εκείνα που νοσηλεύονται στη νευροχειρουργική κλινική και άφησε κάποια δώρα για τις γιορτές που έρχονται.

 Σακελλαροπουλου - Επίσκεψη Παίδων

Την κα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σoφία», Εμμανουήλ Παπασάββας.

Διαβάστε επίσης 

Ανάσα Ζωής: Δύο ανθρώπινες ιστορίες που θα σε κάνουν να κόψεις σήμερα κιόλας το κάπνισμα

Αδελφικοί καβγάδες: Πώς να λύσετε τους τσακωμούς ανάμεσα στα παιδιά σας

COVID-19: Για πόσο προστατεύει η επικαιροποιημένη δόση – Θα καλύψει την αναμενόμενη αύξηση κρουσμάτων

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.