6 χαρακτηριστικά που κάνουν τα παιδιά του Ιουλίου τόσο λαμπερά

Όμορφος μήνας Ιούλιος, η καρδιά του καλοκαιριού, ο μήνας των διακοπών για πολλούς, αλλά και… γεννήσεων. Δεν είναι λίγα τα παιδάκια που γεννιούνται καλοκαιρινά καλοκαιρινά με τον ήλιο στην καρδιά. Είναι τα λαμπερά παιδιά του Ιουλίου.

Γιατί όμως τα παιδιά του Ιουλίου είναι ιδιαίτερα ξεχωριστά; Κατ΄αρχάς ένας από τους πολύ απλούς και βασικούς λόγους είναι, ότι μπορούν να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους σε εξωτερικούς χώρους χωρίς να φοβούνται μην τους τα χαλάσει ο καιρός… Δεν το λέτε και λίγο αυτό.

Πάμε να δούμε 8 χαρακτηριστικά που τα κάνει τόσο μα τόσο λαμπερά!

Ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου ή του Λέοντα

Για εκείνους που πιστεύουν στα ζώδια με θέρμη, εάν το μωρό σας έχει γεννηθεί μεταξύ 1 και 22 Ιουλίου είναι καρκινάκι, ενώ από τις 23 μέχρι τις 31 Ιουλίου ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα. Τα παιδιά Καρκίνοι είναι συναισθηματικά, πολύ ευαίσθητα και αγαπησιάρικα, αλλά προσοχή: έχουν μία τάση να αποτραβιούνται ταυτόχρονα. Οπότε οι γονείς έχουν να διαχειριστούν ένα τέτοιο παιδάκι. Από την άλλη, το Λιονταράκι είναι πιστό, με αυτοπεποίθηση και γεμάτο χαρίσματα και ως «ο βασιλιάς των ζώων» θέλει να βρίσκεται στο λαμπερό προσκήνιο, στο επίκεντρο της προσοχής και να τσαντίζεται λιγάκι, όταν τα φώτα… στρέφονται μακριά του.

Έχουν δύο «γενέθλια» λουλούδια

Σύμφωνα με ένα αρχαίο αλμανάκ, τα παιδιά του Ιουλίου απολαμβάνουν την ομορφιά και το άρωμα δύο γενέθλιων λουλουδιών: του δελφινίου και του νούφαρου. Το δελφίνιο λέγεται, ότι συμβολίζει τον δεσμό της αγάπης και κάθε χρώμα του (καθότι έχει πολλά χρώματα) έχει το δικό του επιπλέον συμβολισμό. Για παράδειγμα το ροζ σημαίνει μεταβλητότητα, το λευκό τη χαρούμενη διάθεση, το μωβ την πρώτη αγάπη και το μπλε τη λάμψη. Το νούφαρο, από την πλευρά του, συμβολίζει την αγνότητα και την μεγαλειότητα. Τέλειο;

Έχουν τον πιο ακριβό γενέθλιο πολύτιμο λίθο

Ρουμπίνι! Ο πολύτιμος λίθος με την μεγαλύτερη αξία. Οι αρχαίοι Ινδοί μάλιστα το αποκαλούσαν «βασιλιά των πολύτιμων λίθων». Το ρουμπίνι συμβολίζει το πάθος, τον έρωτα, την επιτυχία. Προέρχεται από τη λατινική λέξη rubeus, που σημαίνει κόκκινο.

Έχουν ροπή προς την Τέχνη

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Ιούλιο, μεγαλώνοντας μην απορήσετε αν γίνουν καλλιτέχνες, καθώς σύμφωνα με βρετανική έρευνα, υπάρχει αυτή η κλίση σε αυτά τα παιδιά.

Είναι πιθανό να γίνουν αριστερόχειρες

Όταν το μωρό σας πιάσει το πρώτο του πινελάκι ή τον πρώτο μαρκαδόρο για να ζωγραφίσει, είναι μία καλή ευκαιρία να παρατηρήσετε με ποιο χέρι θα το κάνει. Σύμφωνα με έρευνες, τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον Ιούλιο έχουν σημαντικά μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνουν αριστερόχειρες.

Είναι η καλύτερη παρέα

Κι όμως, ναι. Το ηλιογέννητο, ιουλιάτικο μωρό σας μπορεί να γίνει καλύτερη παρέα. Είναι χαρισματικά και επικοινωνιακά και μπορεί να αποδειχθεί η πιο ζεστή συντροφιά.

Διαβάστε επίσης

Αυτή είναι η πιο απλή και διασκεδαστική άσκηση για να γυμνάσεις τα πόδια σου

ΠΟΥ: Η Ευρώπη θα δει “υψηλά επίπεδα” κορονοϊού το καλοκαίρι

Ευλογιά των πιθήκων : Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην Ευρώπη

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.