100 καλλιτέχνες φίλοι της Μέριμνας ενώνονται για τα παιδιά

Την Πέμπτη 12 Μαΐου ανοίγει την πόρτα της, στο εμβληματικό Athens 14 Fougaro, η εικαστική έκθεση «Μου λείπεις», με τη συμμετοχή 100 γνωστών καλλιτεχνών που αποτυπώνουν με ιδιαίτερη ευαισθησία το θέμα της “απουσίας” και διαθέτουν τα έργα τους υπέρ των σκοπών του σωματείου Φίλοι της Μέριμνας.

Φίλοι της Μέριμνας για τα παιδιά

Η έκθεση, την επιμέλεια της οποίας έχει αναλάβει η Ιστορικός Τέχνης και Ανεξάρτητη Επιμελήτρια, κ. Ίρις Κρητικού, διοργανώνεται από τους Φίλους της Μέριμνας. Πρόκειται για μια ακόμη δράση που πραγματοποιούν για τη στήριξη του δύσκολου και ιδιαίτερα ευαίσθητου έργου της Μέριμνας, η οποία φροντίζει τις ανάγκες των παιδιών και της οικογένειας στο πένθος.

Μπελντέκος Παναγιώτης “Τοπίο μνήμης”

100 καλλιτέχνες φίλοι της Μέριμνας ενώνονται για τα παιδιά

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το εντυπωσιακό περιβάλλον του Athens 14 Fougaro, δημιουργία και αυτό της εικαστικού Φλωρίκας Κυριακοπούλου, που ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Ναύπλιο και υποστηρίζει την ουμανιστική σκέψη, πλάθοντας ένα χώρο όπου η τέχνη γίνεται ένα με τη ζωή, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν έργα, συμβάλλοντας έτσι στους σκοπούς της Μέριμνας – της μοναδικής οργάνωσης στην Ελλάδα με ειδίκευση στην Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι και στη Συμβουλευτική Πένθους για παιδιά και εφήβους.

Κρανάκης Νίκος “In memoriam”

Και διαδικτυακά η έκθεση για τους Φίλους της Μέριμνας

Παράλληλα, θα συνεχιστεί και η δυνατότητα αγοράς έργων της έκθεσης «Μου λείπεις», μέσα από το friendsofmerimna.gr .

Γιώργος Ζογγολόπουλος “Ομπρέλα”

Με την ευκαιρία, οι «Φίλοι της Μέριμνας» ευχαριστούν θερμά όλους τους καλλιτέχνες που προσέφεραν προς πώληση τα έργα τους, τους συλλέκτες που προσέφεραν έργα από την προσωπική τους συλλογή καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της έκθεσης.

Δάφνη Αγγελίδου “Γη των ανθρώπων”

Διάρκεια έκθεσης για τους Φίλους της Μέριμνας:

Εγκαίνια Πέμπτη 12/5 (19:00-22.00)
Παρασκευή 13/5 & Σάββατο 14/5 (12.00-19.00)
Κυριακή 15/5 (12.00-17.00)
Αthens 14 Fougaro: Ερµού 15 Κηφισιά, 145 64– με άνετο χώρο πάρκινγκ.

Καγκλής Τζουλιάνο “Γενέθλιά”

Οι «Φίλοι της Μέριμνας», σωματείο μη κερδοσκοπικό στηρίζουν εδώ και 20 χρόνια, ηθικά και οικονομικά, τις υπηρεσίες της Μέριμνας και με τον τρόπο αυτό συμβάλλουν στην προβολή και διάδοση του πολυσχιδούς έργου της.

Η «Μέριμνα» – merimna.org.gr – στα 26 χρόνια λειτουργίας της, έχει παράσχει δωρεάν υπηρεσίες σε περισσότερα από 50.000 παιδιά & οικογένειες στην αρρώστια και τον θάνατο. Επίσης, έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 4.500 εκπαιδευτικούς και 1.000 επαγγελματίες υγείας & ψυχικής υγείας, ενώ έχει συνεργαστεί με περισσότερα από 1.000 σχολεία για τη στήριξη μαθητών ύστερα από τραυματικά γεγονότα ή καταστροφές.

Μπεκιάρης Γιάννης “Το φουστάνι της γιαγιάς”

Τάνια Δημητρακοπούλου “Μαζί”
Βαρβάκη Κάτια “Μια ανάμνηση”
100 καλλιτέχνες φίλοι της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ενώνονται για τα παιδιά
Μάτσα Αλίνα “Ελαφρότητα”

Διαβάστε επίσης

12 ερωτήσεις – απαντήσεις για τον προσωπικό γιατρό και όσα πρέπει να μάθουν τώρα οι πολίτες

Μελανιά στο νύχι από χτύπημα – Οι πρώτες βοήθειες

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.