Πρωτοποριακή εφαρμογή δείχνει στο κινητό την εξέλιξη του εμβρύου

Η πρωτοποριακή εφαρμογή MyLifeLive επιτρέπει στα ζευγάρια να παρακολουθούν σε ζωντανή μετάδοση την ανάπτυξη των εμβρύων έως την 5η ή 6η ημέρα.

Τη δημιουργία για πρώτη φορά στην Ελλάδα μιας καινοτόμου εφαρμογής (app) για κινητά τηλέφωνα και tablet, μέσω της οποίας οι μέλλοντες γονείς θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη των εμβρύων τη εξωσωματικής στο εργαστήριο, ανακοίνωσε η Institute of Life-ΙΑΣΩ.

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί της Institute of Life-ΙΑΣΩ, η εφαρμογή λειτουργεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας time-lapse. Κατ’ αυτήν χρησιμοποιούνται εμβρυοσκόπια εφοδιασμένα με μικροκάμερες, με τις οποίες καταγράφονται συνεχώς τα έμβρυα και λαμβάνονται εικόνες. Τα εξελιγμένα αυτά εμβρυοσκόπια επιτρέπουν τον συνεχή έλεγχο των εμβρύων, χωρίς να χρειάζεται η απομάκρυνσή τους από τον επωαστή για να ελεγχθούν στο μικροσκόπιο.

Πρωτοποριακή εφαρμογή δείχνει την εξέλιξη του εμβρύου

Το βίντεο της εξέλιξής τους ανανεώνεται συνεχώς με εικόνες μέσα στην ημέρα και επιτρέπει την παρακολούθησή τους ζωντανά (live streaming), μέσα από το εργαστήριο.

Το βίντεο αυτό βλέπουν οι μέλλοντες γονείς, αλλά και οι έμπειροι εμβρυολόγοι της Institute of Life-ΙΑΣΩ. Η παρακολούθηση τελειώνει όταν τα έμβρυα φτάνουν στο στάδιο της βλαστοκύστης (5η ή 6η ημέρα).

Η εφαρμογή MyLifeLive είναι διαθέσιμη στο GooglePlay για χρήστες Android και στο AppStore για χρήστες iOS.

Η ομάδα της Institute of Life-ΙΑΣΩ παραμένει προσηλωμένη στο σκοπό της και συνεχίζει να σχεδιάζει το μέλλον δυναμικά, επενδύοντας πάντα σε υπερσύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες με γνώμονα την αδιάλειπτη προσπάθειά της να φέρνει όλο και περισσότερα ζευγάρια πιο κοντά στην πραγματοποίηση του ονείρου τους.

Διαβάστε επίσης 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις Παιδικές κατασκηνώσεις στον Άγιο Ανδρέα

Ψηφιακό θα ναι πλέον το βιβλιάριο Υγείας των παιδιών- Τι πρέπει να γνωρίζουν οι γονείς

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.