Σέρρες: Εγκατάλειψη βρέφους 15 μηνών στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας

Σοκ στην κοινωνία των Σερρών προκάλεσε η είδηση ότι άγνωστοι εγκατέλειψαν άρρωστο βρέφος 15 μηνών στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας.

Με πυρετικούς σπασμούς

Το μωρό βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Ηράκλειας με πυρετικούς σπασμούς. Ωστόσο όταν οι γιατροί αναζήτησαν οικείο πρόσωπο για το μωρό δεν βρήκαν κανέναν.

Το παιδί θα παραμείνει ως και τη Δευτέρα στο νοσοκομείο Σερρών ως ότου δηλαδή ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να γίνουν. Στη συνέχεια θα μεταφερθεί στον Άγιο Στυλιανό στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου φιλοξενούνται εγκαταλελειμμένα παιδιά και βρέφη.

Φυλάσσεται η κλινική

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε βράδυ η κλινική φυλάσσεται από την Ελληνική Αστυνομία για το λόγο τυχόν εμφάνισης οικείου προσώπου του παιδιού και τυχόν αρπαγής του. Να σημειώσουμε ότι από την πρώτη στιγμή τόσο το προσωπικό του Κ Υ Ηράκλειας αλλά και οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου αντέδρασαν έτσι ώστε το παιδί να μη μείνει ούτε μία ώρα ακάλυπτο κυρίως ιατρικά.

Διαβάστε επίσης

Σοφία Μουτίδου: “Κλαίω πολύ και νιώθω βαθιά λύπη. Πνίγομαι και νομίζω ότι πεθαίνω”

Φούρνος μικροκυμάτων: Μήπως τον χρησιμοποιούμε με λάθος τρόπο;

Το σιντριβάνι της Ομόνοιας φωτίζεται μπλε για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.