Πρωτοφανές έγκλημα στο Κοργιαλένειο: Αποσύνδεσαν τον αναπνευστήρα ασθενούς με κορονοϊό

Μία σοκαριστική υπόθεση διερευνά η Αστυνομία στο Κοργιαλένειο νοσοκομείο (Ερυθρό):  Ένας 76χρονος ασθενής που νοσηλευόταν με κορονοϊό, εξέπνευσε όταν κάποιος αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα που τον κρατούσε στη ζωή!

Ο ασθενής νοσηλευόταν σε απλό θάλαμο και η κατάστασή του είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια βελτίωσης. Χθες το βράδυ, γιατροί και νοσηλευτές έσπευσαν στο θάλαμό του όταν ακούστηκε ο συναγερμός των μηχανημάτων.

Βρήκαν όλα τα μηχανήματα πεταμένα στο δάπεδο. Ο αναπνευστήρας, ο οποίος είχε βγει από την πρίζα, συνέχιζε να λειτουργεί με τη φορητή μπαταρία, όμως, είχε αφαιρεθεί από τον ασθενή…

Οι γιατροί επιχείρησαν ανάνηψη και επανασύνδεση με τον αναπνευστήρα, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε δυνατό και ο ασθενής κατέληξε.

Ως κυριότερος ύποπτος για την εγκληματική ενέργεια φέρεται ένας 59χρονος επίσης ασθενής με κορονοϊό και με ιστορικό ψυχιατρικών προβλημάτων, ο οποίος νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομία έχει ήδη αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος του 59χρονου. Η σχετική προανάκριση είναι σε εξέλιξη.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.