Νέα πρόεδρος στην Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management

Η Ντανιέλα Μάλο αναλαμβάνει καθήκοντα πρόεδρου του νέου Διοικητικού Συμβουλίουτης Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.), κατόπιν παραίτησης της απερχόμενης Προέδρου, Σοφίας Νάσιου, για προσωπικούς λόγους. Ειδικότερα, κατά τη συνεδρίαση της 24ης Μαρτίου 2021 το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ομόφωνα την κ. Μάλο νέα πρόεδρο και ακολούθως ανασυγκροτήθηκε ως εξής:

1. Ντανιέλα Μάλο, Πρόεδρος

2. Παναγιώτης Μπατζιόλας, Αντιπρόεδρος & Συντονιστής Ομάδας Επικοινωνίας

3. Παναγιώτης Κοσμαράς, Γενικός Γραμματέας

4. Νεκτάριος Μανάτος, Ταμίας

5. Μάνος Χριστοδουλάκης, Μέλος

6. Παύλος Νικολάου, Μέλος & Συντονιστής Ομάδας Εκπαίδευσης

7. Κωνσταντίνος Ψυχούλης, Μέλος, Συντονιστής 13ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management

7. Ηλίας Στενός, Αναπληρωματικό Μέλος

Η κ.Μάλο δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και δεσμεύομαι να την ανταποδώσω,υπηρετώντας με σθένος και συνέπεια το όραμα και την αποστολή της Ε.Ε.Φα.Μ.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο,θα εργαστούμε όλοι μαζί για τη διασφάλιση της βέλτιστης εκπαίδευσης, ενδυνάμωσης και διασύνδεσης των στελεχών της Φαρμακοβιομηχανίας, ώστε να δικαιώσουμετον ρόλο της Εταιρείας μας ως μοχλού συνολικής προαγωγής του φαρμακευτικού κλάδου. Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στη Σοφία  Νάσιου για τη μέγιστη συνεισφορά της στο έργο και την εξέλιξη της Ε.Ε.Φα.Μ.»

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.