Δίωξη για τρία κακουργήματα στον τραυματιοφορέα του Νοσ. “Αγ. Σοφία”

Ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα που αφορούν σε αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης με θύματα ανήλικους, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στον τραυματιοφορέα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Η δίωξη ασκήθηκε μετά από τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την εισαγγελέα Χάιδω Ζούγρη, η οποία μετά από παραγγελία της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, ερεύνησε τις καταγγελίες γιατρών και νοσηλευτών για σεξουαλική παρενόχληση δύο ανήλικων παιδιών στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία”.

Ο τραυματιοφορέας, ο οποίος συνελήφθη μετά από έρευνα στο σπίτι του, παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και της της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη. Επιπλέον ο κατηγορούμενος βαρύνεται και με το πλημμέλημα της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Οι καταγγελίες σε βάρος του κατηγορούμενου έγιναν τον περασμένο Ιανουάριο από εργαζόμενους στο Νοσοκομείο, γιατρούς και νοσηλεύτριες και αφορούσαν ένα 8χρονο και ένα 6χρονο κορίτσι που νοσηλεύονταν .

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.