Επίσκεψη Γ. Πατούλη στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»: Προτεραιότητα η προστασία της υγείας των πολιτών

Την στήριξη των υγειονομικών δομών της Αττικής από την Περιφέρεια και στην αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων, συζήτησε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιωργος Πατούλης, στο πλαίσιο επίσκεψης του στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής, συναντήθηκε με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Λευτέρη Μπούλια, ο οποίος δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες, για τη στήριξη της Περιφέρειας, στην αναβάθμιση του ιατρικοτεχνολογικού εξοπλισμού του νοσοκομείου.

Ο διοικητής του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», τόνισε από την πλευρά του, ότι τα μηχανήματα που δόθηκαν από την Περιφέρεια συνέβαλλαν στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Νοσοκομείου και στον περιορισμό του χρόνου αναμονής των ασθενών.

Ο κ. Πατούλης, συνομίλησε και με το υγειονομικό προσωπικό όπου ενημερώθηκε για τις ανάγκες του νοσοκομείου, με τους εργαζομένους να επισημαίνουν ως σημαντικότερο πρόβλημα την έλλειψη προσωπικού.

Κατά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του ΙΣΑ συναντήθηκε και με την Προέδρο της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, καθώς και με μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο ρόλος της Περιφέρειας στην στήριξη των δομών Υγείας

Την βούληση της Περιφέρειας να συνεχίσει να στηρίζει και να συμβάλλει στην αναβάθμιση των δομών υγείας της Αττικής, αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που έχει στη διάθεση της, εξέφρασε ο κ.Πατούλης, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Για εμάς η προστασία της υγείας των πολιτών είναι προτεραιότητα και αυτό το αποδείξαμε στην πράξη» τόνισε αναφερόμενος μεταξύ άλλων στα 50 εκ. ευρώ που δόθηκαν από την Περιφέρεια, για τη χρηματοδότηση εξοπλισμού στα Νοσοκομεία καθώς και τη χρηματοδότηση της μισθοδοσίας ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Παράλληλα επεσήμανε ο πρόεδρος του ΙΣΑ ότι κατά την περίοδο της πανδημίας η περιφέρεια είχε ενισχύσει με 180 εκ. ευρώ τις Δομές Υγείας της Αττικής, για την αποτελεσματικότερη υγειονομική θωράκιση των πολιτών.

Διαβάστε επίσης

«Dentist Pass»: Περισσότερες από 85.000 αιτήσεις τις πρώτες 15 ημέρες

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο της 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη

Κομισιόν: Δράσεις και στήριξη 1,2 δισ. ευρώ για την ψυχική υγεία

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.