ΦΣΑ: Με αμοιβή τα rapid test – Πηγές ΝΔ: Θα είναι δωρεάν, ο κ. Λουράντος οραματίζεται τιμοκαταλόγους

“Ο κ. Λουράντος μετά την πρωτοφανή επιτυχία της μετατροπής των φαρμακείων σε εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ για συντεχνιακούς λόγους, οραματίζεται πλέον τιμοκαταλόγους για την διενέργεια των οικιακών ατομικών τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού σε φαρμακεία» σημειώνουν πηγές της ΝΔ σχολιάζοντας δηλώσεις του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.

Οι πηγές της ΝΔ σημείωναν πως «καιρός είναι να αντιληφθεί ότι οι ίδιοι οι συνάδελφοί του τον έχουν θέσει στο περιθώριο» και ξεκαθάρισαν ότι «επί της ουσίας, τα τεστ θα διατίθενται εντελώς δωρεάν για τους κατόχους ΑΜΚΑ και η διενέργειά τους είναι πολύ απλή δίχως να χρειαστεί η συμβολή του κ. Λουράντου».

Νωρίτερα ο κ. Κ. Λουράντος σε ανάρτησή του στο facebook ανέφερε ότι με απόφαση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου οι φαρμακοποιοί θα διενεργούν τα ατομικά τεστ για τον κορονοϊό με αμοιβή 15 ευρώ και υπό προϋποθέσεις.
Επιπλέον ο κ. Λουράντος σημειώνει ότι “ως πρόεδρος του ΦΣΑ και μέλος του δ. σ. του ΠΦΣ δεν ενημερώθηκα ούτε καν ειδοποιήθηκα για τις αποφάσεις της κυβέρνησης ή τις όποιες συζητήσεις μεταξύ ΠΦΣ και υπουργείου Υγείας, σχετικά με τη διάθεση των rapid τεστ από τα φαρμακεία”.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.