Βιωματικές μαρτυρίες για τον καρκίνο του πνεύμονα από το Fairlife – VIDEO

Με βιωματικές μαρτυρίες και ιατρικές συστάσεις το Fairlife δημιούργησε ένα βίντεο για τη σημασία της πρόληψης του καρκίνου του πνεύμονα, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

- Advertisement -

Το Fairlife δημιούργησε ένα VIDEO στο οποίο πρωταγωνιστούν γυναίκες που μοιράζονται μαζί του το όραμα για έναν κόσμο χωρίς καρκίνο του πνεύμονα:

Γυναίκες που βίωσαν τον καρκίνο του πνεύμονα και δίνουν το δικό τους μήνυμα δύναμης, γυναίκες παθολόγοι-ογκολόγοι, πνευμονολόγοι κ.ά., μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής του φορέα, γυναίκες νοσηλεύτριες, ψυχολόγοι, γυναίκες-μέλη του Fairlife, δημοσιογράφοι υγείας και wellbeing, αλλά και εθελόντριες που υποστηρίζουν τους στόχους και το όραμα του Fairlife, ενώνουν τις φωνές τους για να ευαισθητοποιήσουν τις γυναίκες για την ανάγκη έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του πνεύμονα, γιατί «η ζωή θα πρέπει να κόβει την ανάσα, και όχι ο καρκίνος του πνεύμονα»!

Το βίντεο έχει την υποστήριξη των παρακάτω φορέων και επιστημονικών εταιρειών:

- Advertisement -

Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ), «Γυναίκες στην Ογκολογία, W4O-Hellas», Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρείας (ΕΠΕ), Ελληνική Εταιρεία Παθολογικής Ανατομικής, Ελληνική Εταιρεία Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας (ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α).

Τι είναι ο φορέας «FairLife-Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα»

Ο πρώτος μη κερδοσκοπικός κοινωνικός φορέας για τον καρκίνο του πνεύμονα «FairLife-Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα» δημιουργήθηκε στη μνήμη του Simon Βell, 57 ετών, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα τον Αύγουστο του 2020.

Η αποστολή του FairLife L.C.C. είναι να υποστηρίξει τον ασθενή που πάσχει από καρκίνο του πνεύμονα σε όλη τη δύσκολη διαδρομή του από τη διάγνωση μέχρι τη θεραπεία και παράλληλα να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, με σκοπό τη μείωση της θνησιμότητας, την πρόσβαση σε διαγνωστικές μεθόδους, κλινικές μελέτες, καθώς και την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών πρόσβασης σε καινοτόμες θεραπείες.

Διαβάστε επίσης

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2021: Οι γυναίκες στην πρώτη γραμμή κατά της COVID-19

Θεραπεία καρκίνου του πνεύμονα: Zωτικής σημασίας η έγκαιρη διάγνωση

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.