Συγκέντρωση διαμαρτυρίας υγειονομικών την Τρίτη 2/2 στην 3η ΥΠΕ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνδικαλιστικών στελεχών των νοσοκομείων Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου έξω από τα γραφεία της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

H ΠΟΕΔΗΝ αποφάσισε να καλύψει και να στηρίξει τους συναδέλφους της που διώκονται υπηρεσιακά και ποινικά για τις δημόσιες τοποθετήσεις τους με τις οποίες αναδεικνύουν τα προβλήματα των Νοσοκομείων.

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, “στα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας ασκήθηκαν από τη Διοίκηση στα Συνδικαλιστικά Στελέχη Προέδρους Σωματείων Φωστηρόπουλο Σίμο και Σταυρουλάκη Ελένη ποινικές και υπηρεσιακές διώξεις για δηλώσεις τους στον Τύπο που αναδείκνυαν τα προβλήματα και τις δυσχέρειες των Νοσοκομείων στη διαχείριση της πανδημίας.

Την Τρίτη 2/2/2021 στις 10πμ με το Νομικό τους Σύμβουλο θα καταθέσουν υπόμνημα στην Διοίκηση της 3ης ΥΠΕ για παράνομες καταχρηστικές διώξεις και θα ζητήσουν την άρση των εν λόγω αυθαίρετων διοικητικών πράξεω”ν.
Η ΠΟΕΔΗΝ καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη των σωματείων σελών της Κεντρικής Μακεδονίας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ΥΠΕ την Τρίτη 2/2/2021 στις 10πμ.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.