Προς παραίτηση ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ – Οι συζητήσεις στην Αριστοτέλους και η «ανάμιξη» Κικίλια

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτη Αρκουμανέα, να υποβάλει την παραίτηση του από το τιμόνι του ΕΟΔΥ. Τι κι αν έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαχείριση της πανδημίας ειδικά την περίοδο των lockdown, φαίνεται πως ο ίδιος επιθυμεί να αλλάξει χαρτοφυλάκιο και συγκεκριμένα να βρεθεί κοντά στον νυν υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Αρκουμανέας αναμένεται να καταθέσει γραπτώς την παραίτησή του στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη τα επόμενα 24ωρα.

Από την άλλη πλευρά, στην Αριστοτέλους ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για το πρόσωπο που θα διαδεχτεί τον κ. Αρκουμανέα, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει κλειδώσει ένα πρόσωπο – έκπληξη.

Πάντως ο κ. Αρκουμανέας, προς ώρας, τηρεί σιγήν ιχθύος και όπως μετέφεραν στο HealthStories.gr, στενοί συνεργάτες του, σε ερώτηση κατά την πρωινή σύσκεψη, εάν θα φύγει από τον ΕΟΔΥ, αρκέστηκε σε ένα αινιγματικό χαμόγελο…

Διαβάστε επίσης 

Μπουρλά για COVID-19: Σε έναν χρόνο επιστρέφουμε στην κανονικότητα

Αγωνία για τις διάσπαρτες ενεργές εστίες της επιδημίας – Οι επόμενες περιοχές που θα κοκκινήσουν

Οι ορμόνες του στρες χτυπούν την καρδιά

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.