Κρίσιμα θέματα καρδιολογίας, στο επίκεντρο του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου «Sports Cardiology 2021»

Η μεγάλη ανταπόκριση στο 1ο συνέδριο « Sports Cardiology», στον τομέα της καρδιολογίας, στον οποίο εμπλέκονται πολλές ιατρικές ειδικότητες και απαιτείται πολύπλευρη προσέγγιση και αντιμετώπιση, οδήγησε στο να διευρυνθεί η θεματολογία με ένα ακόμα πλουσιότερο επιστημονικό πρόγραμμα.

Στο 2ο Διεθνές συνέδριο «Sports Cardiology 2021», θα συζητηθούν και θα αναλυθούν κρίσιμα θέματα της καρδιολογίας, όπως ο αιφνίδιος θάνατος αλλά και η γενικότερη διερεύνηση των επιπτώσεων του αθλητισμού στην καρδιαγγειακή υγεία.

Τόπος και χρόνος διεξαγωγής

Θα φιλοξενηθεί και φέτος στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών και θα διεξαχθεί στο διάστημα από 10 έως 12 Σεπτεμβρίου 2021, υπό την προεδρία του επεμβατικού καρδιολόγου, και Διευθυντή B’ Καρδιολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, κ. Σπύρου Παπαϊωάννου.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων, του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανελλήνιου ιατρικού Συλλόγου, της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας, του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, του American Heart Center, του Κοινωφελούς Ιδρύματος Σύλβιας Ιωάννου και του Εθνικού Κέντρου Αθλητικών Ερευνών.

Διαβάστε επίσης

Τα σοβαρά συμπτώματα στην καρδιά που επιμένουν μετά τη νόσηση με Covid19

Αιφνίδιος καρδιακός θάνατος σε αθλητές: Μπορεί να προληφθεί;

Επέμβαση καρδιάς: Πώς να την αποφύγετε

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.