Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Αγία Όλγα, έπειτα από το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, έλαβε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. 

Υπενθυμίζεται, πως ο κος Χαρδαλιάς, υπέστη το μεσημέρι της Δευτέρας ισχαιμικό επεισόδιο. Μετά από έντονη αδιαθεσία, διεκομίσθη στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, εισήχθη στη χειρουργική μονάδα και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όπου παρέμεινε για δύο 24ωρα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ομαλά, ωστόσο θα συνεχίσει να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με το Ιατρικό ανακοινωθέν

Σήμερα 18/08/2021 και ώρα 13.30, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς , εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48ωρών λόγω οξέως ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική. Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός , αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ΄οίκον.

Διαβάστε επίσης

Ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς- Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.