Ο πρίγκιπας Κάρολος στο πλευρό των πυρόπληκτων

Δωρεά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, απέστειλε ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας,  για να ενισχύσει την τεράστια προσπάθεια του για να υποστηρίξει τους πολίτες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Ο προέδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός ανέφερε: «Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την ευγενική αυτή δωρεά. Σημαίνει πολλά τόσο για τους αφοσιωμένους εθελοντές και το προσωπικό του Ε.Ε.Σ όσο και για τον λαό της Ελλάδας, τον οποίο και βοηθάμε. Δουλεύουμε σκληρά για να στηρίξουμε τους πληγέντες αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, καθώς οι πυρκαγιές επηρέασαν πάνω από 70.000 συμπολίτες μας. Έχοντας μεγάλη εκτίμηση στην Α.Β.Υ. Πρίγκιπα Κάρολο της Ουαλίας, δεδομένου και του στενού οικογενειακού δεσμού του με την Ελλάδα και με τον Ε.Ε.Σ, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάκοπα για το λαό της χώρας που έχει πληγεί από τις πρωτοφανείς αυτές πυρκαγιές».

Ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας διέθεσε το ποσό απευθείας στον λογαριασμό του
Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Για οποιονδήποτε επιθυμεί να συνεισφέρει στο έργο του Ε.Ε.Σ προς ανακούφιση των πυρόπληκτων, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσει τα κάτωθι στοιχεία.

Τράπεζα: EUROBANK
Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013
IBAN: GR2602602400000300201205013
Αιτιολογία: «Πυρκαγιές»

Διαβάστε επίσης 

Στο πλευρό των πυρόπληκτων και οι Γιατροί του Κόσμου

ΦΣΘ: Φάρμακα και οικονομική στήριξη για πυροσβέστες και πυρόπληκτους

ΙΣΝ: Δωρεά €15 εκατ. για την ανακούφιση από τις φωτιές

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.