Οικονομική ενίσχυση στους πυρόπληκτους προσφέρει η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία

Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία στέκεται δίπλα στους πυρόπληκτους και στηρίζει όλους όσοι επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Το ΔΣ της ΕΟΟ αποφάσισε να προσφέρει το ποσό των 3.000 ευρώ για την ενίσχυση των συμπολιτών μας που έχασαν μέσα σε λίγες μέρες τα πάντα. Το ποσό θα κατατεθεί σε λογαριασμό τραπέζης που άνοιξε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για τη στήριξη των πυρόπληκτων και των οικόσιτων ζώων που έμειναν χωρίς στέγη.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει

«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πληγέντες των πυρκαγιών που περνούν δύσκολες ώρες και θα είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που βίωσαν την πρωτοφανή αυτή καταστροφή» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΟΟ, Αθανάσιος Δεβλιώτης και πρόσθεσε ότι «είναι ευθύνη όλων μας να βοηθήσουμε τους πυρόπληκτους, ενώ η πολιτεία οφείλει να θεσπίσει ένα πλαίσιο προστασίας του περιβάλλοντος και να προχωρήσει άμεσα σε μέτρα για τη θωράκιση της χώρας από την κλιματική αλλαγή».

Παράλληλα το ΔΣ της ΕΟΟ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου που διακρίθηκε για την επιχειρηματική και επιμελητηριακή του δράση σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ΕΟΟ θα καταθέσει στη μνήμη του το ποσό των 300 ευρώ στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Διαβάστε επίσης

ΙΣΝ: Δωρεά €15 εκατ. για την ανακούφιση από τις φωτιές

ΦΣΘ: Φάρμακα και οικονομική στήριξη για πυροσβέστες και πυρόπληκτους

Υπουργείο Υγείας: Οικονομική ενίσχυση 6.000 ευρώ και δωρεάν φάρμακα στους εγκαυματίες

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.