Σεμινάρια ΕΚΑΒ για την «Σταδιακή Επιστροφή στην κανονικότητα του ΕΣΥ»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στα Ιωάννινα η σειρά των εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Γενικής Γραμματείας Υπηρεσιών Υγείας σε συνεργασία με το κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ «Σταδιακή Επιστροφή στην κανονικότητα του ΕΣΥ».

Στόχος των εκπαιδευτικών σεμιναρίων, η συνέχιση της προσπάθειας για τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας καθώς και ο επαναπροσδιορισμός του Υγειονομικού Χάρτη της χώρας.

Τελευταίος κύκλος σεμιναρίων

Ο τελευταίος κύκλος σεμιναρίων πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, του γενικού γραμματέα Υγείας, Γιάννη Κωτσιόπουλου και του προέδρου του ΕΚΑΒ, Νίκου Παπαευσταθίου.

Συμμετείχαν επίσης, οι διοικητές της 5ης και 6ης ΥΠΕ καθώς και οι διοικητές και οι υποδιοικητές διοικητές όλων των νοσοκομείων των συγκεκριμένων υγειονομικών περιφερειών.

Προηγήθηκαν αντίστοιχα εκπαιδευτικά σεμινάρια στο κέντρο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ στη Β.Ελλάδα στις 22/6 για τους διοικητές και υποδιοικητές των νοσοκομείων της 3ης και 4ης ΥΠΕ, στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ Αθήνας στις 24/6 για τους διοικητές και υποδιοικητές των νοσοκομείων της 1ης, 2ης και 7ης ΥΠΕ.

Διαβάστε επίσης 

Επιβράβευση μέσω προγράμματος 1.000 ευρώ για τους 4.000 εργαζόμενους του ΕΚΑΒ

Πρόπλασμα ανθρώπινου σώματος με τεχνητή νοημοσύνη στο ΕΚΑΒ

Νέες θέσεις γιατρών στο ΕΚΑΒ

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.