Δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας και εξετάσεις για τη φλεβική νόσο και το χρόνιο πόνο

Κινητές μονάδες του Συλλόγου Πεταλούδα θα προσφέρουν δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας και νέες εξετάσεις όπως για τη χρόνια φλεβική νόσο και το χρόνιο μυοσκελετικό πόνο, σε ένα 10ήμερο πρόληψης.

Ο Σύλλογος Πεταλούδα σε συνεργασία με το δίκτυο φαρμακείων Green Pharmacy του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ διοργανώνει για τρίτη χρονιά, μία σειρά ενημερωτικών δράσεων που θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, καλύπτοντας μεγάλες περιοχές της Αττικής όπως: Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Άγιοι Ανάργυροι και Αγία Παρασκευή.

Στις επιμέρους εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τόσο δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας και συμβουλευτική όσο και εξετάσεις για την χρόνια φλεβική νόσο και τον χρόνιο μυοσκελετικό πόνο. Όλες οι δράσεις θα γίνουν υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων επιστημόνων.

Η κα Τσεκούρα, Πρόεδρος του Συλλόγου Πεταλούδα και Α΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος δήλωσε: «Η πρόληψη, η έγκυρη ενημέρωση και έγκαιρη ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα χρόνια θέματα υγείας τους, έχει αποδειχτεί πως συμβάλλει καθοριστικά στην βελτίωση της υγείας τους. Ως Σύλλογος Ασθενών θεωρούμε υποχρέωσή μας να υλοποιούμε προγράμματα πρόληψης σε όλη την ελληνική επικράτεια».

Ο κος. Αντάκης , Υπεύθυνος του δικτύου Green Pharmacy δήλωσε “Μέσα από αυτές τις δράσεις , στόχος του δικτύου Green Pharmacy είναι να αποτελεί το φαρμακείο της γειτονιάς χώρο αναφοράς για την υγεία των πολιτών, μέσα από την παροχή υπηρεσιών φροντίδας και πρόληψης σε συνεργασία με άλλους φορείς υγείας .”

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα των επόμενων επισκέψεων της κινητής μονάδας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σύλλογο Πεταλούδα στο: [email protected] και στα τηλέφωνα 213 2086698, 6979 25 25 70, 6979 25 10 25.

facebook.com/osteocaregr
youtube.com/osteoporosisgr

twitter.com/osteocaregr

instagram.com/petalouda_team

linkedin.com/company/osteocaregr

Διαβάστε επίσης

Καρδιοχειρουργική 2.0: Ο Θεόδωρος Κωφίδης εξηγεί την εξατομικευμένη θεραπεία, τις νέες τομές και αποδομεί τους μύθους

Ο αντίκτυπος της εμμηνόπαυσης στον εργασιακό χώρο

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.