Νοσοκομείο Μεταξά: Κανονικά λειτουργεί η μονάδα μαστού

Η μονάδα μαστού του Νοσοκομείου Μεταξά λειτουργεί κανονικά, αναφέρει σε ανακοίνωση ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Σαράντος Ευσταθόπουλος και κάνει λόγο για fake news που εξυπηρετεί άλλου είδους σκοπιμότητες σχετικά με το αντικαρκινικό νοσοκομείο του Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Επειδή τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες αναπαραγωγής ψευδών ειδήσεων από συγκεκριμένους κύκλους συνδικαλιστών και ΜΜΕ, καθώς και «πρωτοβουλίας» συλλογής υπογραφών για να ανοίξει ξανά η δήθεν κλειστή Μονάδα Μαστού, ενημερώνουμε υπεύθυνα ότι η Μονάδα Μαστού του Νοσοκομείου Μεταξά λειτουργεί κανονικά!

Παρά το γεγονός ότι διαψεύστηκε το κλείσιμο της Μονάδας, μέσω επίσημης ανακοίνωσης του Νοσοκομείου Μεταξά από την 7η Νοεμβρίου, εντούτοις συνεχίζεται σκοπίμως η αναπαραγωγή της εν λόγω ψεύδους είδησης. Τονίζεται ότι τόσο τα εξωτερικά ιατρεία όσο και τα χειρουργεία της Μονάδας Μαστού λειτουργούν κανονικότατα!

Παράλληλα τονιζεται κατηγορηματικά ότι δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τις γυναίκες που χρειάζεται να λάβουν ιατρικές συμβουλές από εξειδικευμένο και έμπειρο Χειρουργό Μαστού.

Καταλήγοντας, ο αναπληρωτής διοικητής, Σαράντος Ευσταθόπουλος, τονίζει ότι η διασπορά fake news περί λουκέτου στη Μονάδα Μαστού του Νοσοκομείου Μεταξά, εξυπηρετεί άλλου είδους σκοπιμότητες!

Συνεχίζουμε σταθερά και αταλάντευτα την προσπάθεια για συνολική αναβάθμιση του
Νοσοκομείου Μεταξά, των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ογκολογικούς ασθενείς μας και των εργασιακών συνθηκών του προσωπικού μας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης

Σεμινάριο ΠΟΥ με τη συμμετοχή του ΕΟΔΥ για τη δημόσια Υγεία

Αδελφικοί καβγάδες: Οδηγός επιβίωσης – 8+1 πρακτικές συμβουλές

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.