Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις 2.253 νοσηλευτών στο ΕΣΥ

Τα προσωρινά αποτελέσματα για τον διορισμό 2.253 νοσηλευτών, μέσω της Προκήρυξης 7Κ/2022 αναρτήθηκαν από το ΑΣΕΠ.

Τα προσωρινά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις 2.253 νοσηλευτών στο ΕΣΥ

Τα αποτελέσματα αφορούν σε 2.253 θέσεις νοσηλευτών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, μονίμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών για το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.), σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 27 του ν. 5043/2023 και των άρθρων 28-30 του ν. 4765/2021.

H προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των προσωρινών πινάκων ορίζεται από σήμερα Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 έως και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Ένσταση για την Προκήρυξη 7Κ/2022

Κατηγορία: Τ.Ε.

T.Θ. 14308 Αθήνα

Τ.Κ. 11510

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected]

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20 ευρώ, διαφορετικά η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (gsis.gr), μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Οι υποψήφιοι μπορούν να βρουν στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ σχετικός σύνδεσμος (λογότυπο με την ονομασία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ»), ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (gsis.gr). Κάθε υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Διαβάστε επίσης

Έρχεται η πρώτη ιδιωτική Ιατρική Σχολή στην Αθήνα – Η συμφωνία και η επένδυση

Συκώτι: Τα προειδοποιητικά σημάδια στο πρόσωπο που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.