Επαναλειτουργεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Στην κανονική και πλήρη λειτουργία του επανέρχεται το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, δύο μέρες μετά την έκτακτη εκκένωση λόγω του καπνού και της φωτιάς που έφτασε στον περίβολό του.

Το νοσοκομείο ανέστειλε τη λειτουργία του το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 21 Αυγούστου με γνώμονα την ασφάλεια των νοσηλευομένων λόγω της αφόρητης κατάστασης που προκλήθηκε στην ατμόσφαιρα από τους καπνούς της πυρκαγιάς  που εκδηλώθηκε στο Δήμο Αλεξανδρούπολης και υλοποιήθηκε άμεσα με τη μεταφορά του συνόλου των ασθενών σε υγειονομικές μονάδες εντός της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Με ανακοίνωση της διοίκησης, που υπογράφει ο αναπληρωτής διοικητής Κώστας Γκοτσίδης, γίνεται γνωστό πως το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο επανέρχεται στην κανονική και πλήρη λειτουργία του από τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, συμπεριλαμβανομένου και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Είχε προηγηθεί σύσκεψη, στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας – Θράκης, υπό τον πρόεδρό της Δημήτρη Τσαλικάκη.

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης δέχεται σε πρώτη φάση νέους ασθενείς, που είτε έχουν προγραμματισμένο τακτικό ραντεβού, είτε προσέρχονται στο Τμήμα επειγόντων Περιστατικών. Όσοι χρειάζεται να νοσηλευθούν, η εισαγωγή θα γίνεται κανονικά.

Η επιστροφή των ασθενών που μεταφέρθηκαν σε άλλα νοσοκομεία θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης

Ένα τεστ DNA αποκάλυψε ότι 4 άγνωστες γυναίκες είναι αδερφές και έχουν το ίδιο πρόβλημα υγείας

Kλίμακα μέτρησης της εξουθένωσης του πληθυσμού εξαιτίας της πανδημίας, από το ΕΚΠΑ

Συμβουλές για το καθάρισμα σε περιοχές από όπου πέρασε η φωτιά και ο καπνός

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.