Νέα Φιλαδέλφεια: Τα νεότερα για τους τραυματίες – Εξιτήριο για τη μητέρα του Μιχάλη

Εξιτήριο έλαβε από τον Ερυθρό Σταυρό, η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη, η οποία κατέρρευσε μετά τη διαδικασία αναγνώρισης της σορού του γιου της.  Όσον αφορά τους άλλους τέσσερις τραυματίες που μεταφέρθηκαν μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, η διοίκηση του νοσοκομείου αναφέρει σχετικά με την κατάσταση της υγείας τους.

Ερυθρός Σταυρός – Ιατρική ανακοίνωση

1) Ημεδαπός υπήκοος, (48 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

2) Ημεδαπός υπήκοος, (47 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

3) Ημεδαπός υπήκοος, (26 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.

4) Αλλοδαπός υπήκοος (Κροάτης), (37 ετών), της Α’ Χειρουργική Κλινική, ολοκλήρωσε τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο και έλαβε ιατρικό εξιτήριο στις 12:30, από το νοσοκομείο.

5) Η μητέρα του θανόντος Κ.Μ., ύστερα από τον πλήρη καρδιολογικό έλεγχο που ολοκλήρωσε χωρίς ευρήματα, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο μας στις 09/08/2023 στις 19:00.

Διαβάστε επίσης

ΕΟΔΥ: 22 θάνατοι από κορονοϊό και 18 διασωληνωμένοι ασθενείς την τελευταία εβδομάδα

“Στενό μαρκάρισμα” στην παραλλαγή Eris – Η νέα έκθεση αξιολόγησης κινδύνου του ΠΟΥ

Έρευνα: Τα κέντρα ελέγχου της όρεξης στον εγκέφαλο διαφέρουν σε παχύσαρκους ανθρώπους

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.