Κ. Μητσοτάκης: Μικτά πληρώματα στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με προσωπικό από Ένοπλες Δυνάμεις και Πυροσβεστική

“Μικτά πληρώματα θα υπάρχουν στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με εξειδικευμένο προσωπικό από τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Πυροσβεστική για να υπάρχει γρήγορα ανταπόκριση στις ανάγκες των πολιτών, ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές”.

Την εξαγγελία αυτή έκανε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου, στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων που πρόκειται να δρομολογηθούν.

Μικτά πληρώματα στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με προσωπικό από Ένοπλες Δυνάμεις και Πυροσβεστική

Ο πρωθυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής σε ότι αφορά τα μικτά πληρώματα του ΕΚΑΒ:

“Μέλημα μας η δρομολόγηση οικονομικής ανακούφισης των πολιτών, η εξακολούθηση της αντιμετώπιση του επίμονου προβλήματος της ακρίβειας, ειδικά στα τρόφιμα αλλά και η κάλυψη κάποιων πολύ επίκαιρων έκτακτων κοινωνικών αναγκών, αναφέρω μία ενδεικτική, την ίδρυση μικτών πληρωμάτων του ΕΚΑΒ ώστε αυτά να μπορούν να ανταποκρίνονται γρήγορα, ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές, με τη συνδρομή εξειδικευμένου προσωπικού τόσο από τις Ένοπλες Δυνάμεις όσο και από την Πυροσβεστική”.

Οι υπουργοί παρέλαβαν ο καθένας από έναν μπλε φάκελο. Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός στους μπλε φακέλους που δόθηκαν στους υπουργούς, περιλαμβάνονται 120 μεταρρυθμίσεις, 79 ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης και 959 επιχειρησιακές δράσεις.

Χαρακτηριστικά σημείωσε ότι θα υπάρξουν «καλύτεροι μισθοί, καλύτερη δημόσια υγεία, καλύτερο κράτος, καλύτερη ζωή σε μια ισχυρή Ελλάδα οι 4 βασικές μας γραμμές».

Δείτε περισσότερα για πρώτο υπουργικό συμβούλιο της νέας κυβέρνησης στο mononews.gr
Φωτό: ΑΠΕ=ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Μ. Χρυσοχοΐδης: Με διαδικασίες express οι προτεραιότητες στην Υγεία – Η πρώτη μεγάλη σύσκεψη και η φιλολαϊκή πολιτική

Γιατί οι Νοτιοκορεάτες είναι σήμερα οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι στον κόσμο

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.